Egzotik ve Çarpıcı Bir Plaj Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 11/06/2022

PAYLAŞ

Doğal dokularıyla dikkatleri üzerine çeken Nefes İstanbul iş birliğinden doğan koleksiyon doğa, etnik ve tarihi mimari öğelerin ilhamıyla hayat buluyor.  Zamansız ve egzotik bir plaj stili için anahtar parçalar sunan koleksiyon, özgün desenleri ve tasarım oyunlarıyla göz dolduruyor.

Klasik mimarinin çizgilerini ve desenlerini yansıtan koleksiyon, geçmiş ve bugünü harmanlayarak zamansız parçaları trendlere uyarlıyor. Koleksiyonda doğallık kavramından yola çıkarak her bir parça eşsiz tasarım detaylarıyla işleniyor. Benzersiz dokuları, sürdürülebilir materyal kullanımları, usta el işçiliği ve premium kumaş kalitesiyle plaj şıklığı için kilit parçalar sunuyor.  

Zarif ve çarpıcı plaj görünümlerine ilham olan koleksiyon; egzotik desenleri ile dikkat çeken kısa ve uzun kaftanlarçarpıcı bir stil vadeden gömlek ve pareolar ve markanın DeFacto için ilk defa tasarladığı mayo ve bikiniler ile unutulmaz bir plaj stili sunuyor.

Koleksiyonda yer alan ve her yaz tatil stilinin olmazsa olmaz parçası kaftanlar, aynı desenden tasarlanan mayo ve bikinilerle kombinlenerek plaj görünümlerinde zirveye oynuyor. Yalın fakat feminen bir tatil stili arayanlara hitap eden koleksiyonda kahverengi, yeşil, pembe, turuncu, sarı, mavi, beyaz renkleri ön plana çıkıyor. Renk blokları, fiyonk detayları, desen oyunlarının hakim olduğu tasarımlara, havlu, şal, terlik ve çanta gibi tamamlayıcı aksesuarlar eşlik ediyor.

Nefes X DeFacto koleksiyonu, 3 Haziran’da www.defacto.com online alışveriş sitesinde ve seçili DeFacto mağazalarında moda tutkunları ile buluşmaya hazırlanıyor. 

 

PAYLAŞ