Renk ve Desen Karnavalı

Writer: NYX Magazine

Date: 11/06/2022

PAYLAŞ

Ünlü markanın, 2022 Yaz Kadın Beachwear Koleksiyonu’nda yer alan tasarımlar renk ve desen çeşitliliğiyle dikkat çekiyor. Koleksiyonda yer alan bikini ve mayolar, örgü şapka ve plaj çantası alternatifleriyle tamamlanıyor.

Benetton, 2022 Yaz Koleksiyonu ile plaj giyimine özel seçenekler sunuyor. Çok renkli, çok desenli tasarımlardan oluşan Beachwear Koleksiyonu’nda bir arada kombinlenen örgü ve simli tasarımlar ön plana çıkıyor.

Haki ve saks renklerinde hazırlanan bikini üstleri, aynı renklerdeki simli kumaşlarla hazırlanan bikini altlarıyla kombinlenirken, tasarımlarda fırfır detayları kullanılıyor. Her sezonun vazgeçilmezi siyah bikini ve mayoların da yer aldığı koleksiyonda, tasarımlar zebra desenli parçalarla tamamlanıyor. Mavi ve pembe tasarımlar için batik desenlerinin tercih edildiği koleksiyonda, batik desenli plaj çantası modeli de yer alıyor.

Leopar, militer ve çizgi desenli beachwear seçeneklerinin de sunulduğu koleksiyonun en parlak parçası ise pullu bikini üstü ve metalik kumaştan hazırlanan bikini takımı oluyor. Koleksiyonda; sarı, bordo, turuncu ve kırmızı gibi canlı renklerin yanı sıra uçuk pembe, mavi gibi soft renk alternatifleri de bulunuyor.

Hem mayo hem bikini hem de plaj giyim tasarımlarından oluşan United Colors of Benetton 2022 Yaz Kadın Beachwear Koleksiyonu seçili Benetton mağazalarında ve benetton.com.tr’de satışa sunuluyor.

PAYLAŞ