Columbia ile Serin Bir Yaz

Writer: NYX Magazine

Date: 23/06/2022

PAYLAŞ

Columbia’nın üstün teknolojili, güneşe karşı koruma sağlayan ve serin kalmanızı destekleyen ürünleri ile açık hava aktivitelerinizin tadını keyifle çıkartacaksınız!

Columbia ürünleri, yaz mevsiminin ve güneşin tadını çıkartırken aktiviteleriniz sırasında size konfor ve koruma sağlar. Aktif yaşam sevenlerin markası Columbia ile yaz günlerinde koruma ve konfor bir arada. 

Titan Pass Irico gömlek ile serin bir yaza hazır mısınız? İster doğayı ister şehri daha konforlu keşfetmek için en gelişmiş serinletme teknolojimiz Omni-Freeze Zero Ice™’a güvenebilirsiniz. Nemin kumaş üzerinden hızla buharlaşıp uzaklaşmasını sağlayan Omni-Wick™ teknolojisini antimikrobiyal koruma sağlayan özel yapısı ile birleştiren Titan Pass Irico gömlek, bakteri oluşumunu büyük oranda engeller. Fermuarlı cepleri sayesinde ürünü güvenli ve işlevsel bir şekilde kullanabilirsiniz.

Zero Rules kısa kollu tişört siz hareket ettikçe serinleten özel Omni-Freeze ZERO™ teknolojisi ile güneşli bir günde açık havadaki maceralarınızda yolunuza durmadan devam etmemiz için tasarlandı. Serinletme teknolojisini nem emme ve güneşten koruma özellikleri ile buluşturan Zero Rules kısa kollu tişört yumuşak ve hafif kumaşı ile öne çıkar. 30 faktör güneşe karşı koruma sağlayan Omni-Shade™ teknolojili kumaşı ile güneşin zararlı ışınlarının teninize ulaşmasını engeller ve yaz boyu güneşin altında daha uzun süre vakit geçirmenizi destekler. 

Aktif yaşam tutkunlarının vazgeçilmez markası Columbia, şehirde ve sahilde, hayatın her alanında outdoor tutkunlarını güvenle koruyor. 

PAYLAŞ