Watsons Türkiye’den Bir İlk Daha

Writer: NYX Magazine

Date: 26/06/2022

PAYLAŞ

Watsons Türkiye, enerji dolu renkli dünyasını gençlerle buluşturmak üzere yola çıktı. Bu yıl ilk kez Watsons Gençlik Festivali düzenleyen marka 10.000’den fazla gence müzik ve eğlence dolu bir gün yaşattı. Tüm biletlerin günler öncesinden tükendiği festivalde sahne alan sanatçılar, gençlerin Youtube ve Spotify’da en çok dinledikleri isimlerden seçildi.

Perakende kozmetik sektöründe yine bir ilki gerçekleştiren Watsons Türkiye, geçtiğimiz günlerde Watsons Gençlik Festivali’ni düzenledi. 10.000’in üzerinde genci Santralİstanbul’daki renkli ve eğlenceli festival alanında ağırlayan Watsons; gün boyu süren DJ performansları, konserler, etkinlikler ve deneyim alanları ile festival coşkusunu doyasıya yaşattı! 

Watsons Türkiye’den Bir İlk Daha…

Çalışmalarına 2021 Eylül ayında başlanan ve yaklaşık 450 kişinin emeğiyle hazırlanan festivalin tüm biletleri günler öncesinden tükendi. Perakende kozmetik sektöründe ilklere imza atan Watsons, festivalinn tüm detaylarını titizlikle yürüttü. Festivalde sahne alan sanatçılar, Youtube ve Spotify’da gençlerin tercih ettiği isimler ve dinlenme oranlarına göre seçildi. Festivalde Deeperise’ın DJ performansı ile eğlenen gençler, Türk rock müzik tarihinin en önemli gruplarından Athena, rap müziğin sevilen ismi Gazapizm’in yanı sıra Sufle, Nova Norda, İkiye On Kala konserleri ile müziğin keyfini çıkardı. 

Watsons Türkiye Marka ve Müşteri Odaklı Pazarlama Grup Müdürü Betül Karahan Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş olmanın heyecanını şu sözlerle aktardı “Bu yıl ilkini gerçekleştirdiğimiz Watsons Gençlik Festivalimizde 10.000’den fazla genç müşterimizi ağırladık. Müzik, deneyim ve etkinliklerle dolu bu festivalde katılımcılar çok keyifli vakit geçirdi. Genç müşterilerimizin kalbine dokunmak, unutulmayacak bir anı bırakmak en büyük amacımızdı ve bunu gerçekleştirmiş olmak çok gurur verici. Geleneksel hale getireceğimiz bu festivalin her yıl merakla bekleneceğini bilmek bizi heyecanlandırıyor. Türkiye’de gençlik festivali düzenleyen ilk perakende kozmetik firması olarak şunu belirtmek isterim; biz müşterimizi merkezine koyan, onların yüzlerinde gülümsemeler yaratan ve  güzel deneyimler yaşamalarını önemseyen bir markayız.”

Tüm gün çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapan Watsons Gençlik Festivali’nde deneyim alanları da gençlerin talepleri doğrultusunda oluşturuldu. P&G, Unilever, Nivea, Loreal, Abdi İbrahim, RedBull, Algida, Pepsi, The Goat, Lipton, Eker, Kron Bisiklet, Power Türk, Reckitt Benckiser, Johnson & Johnson, GSK, Pastel, Palmolive ve Cosmed standları ve deneyim alanlarıyla festivalde yerini aldı.

Gördüğü yoğun ilgi ile birlikte Watsons Türkiye bu yıl ilkini gerçekleştirdiği festivali geleneksel hale getireceğinin sinyallerini verdi.

PAYLAŞ