Koton’un ilk Tictoker Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 26/06/2022

PAYLAŞ

Koton, Türkiye’de ilk kez imza attığı Tiktoker koleksiyonuyla, sosyal medya fenomenleri Pelin Yar ve Berk Çiçekgil’i bir araya getirdi. Koton Özdilek Park AVM mağazasında gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde, sosyal medya fenomenleri Pelin Yar ve Berk Çiçekgil hayranlarıyla buluştu. Yoğun ilgiyle karşılaşan Pelin ve Berk, koleksiyon özelinde çekilen fotoğraflarını hayranları için imzaladı. 

Danslarıyla dikkat çeken Berk Çiçekgil’in dinamik ve eğlenceli hayatını yansıtan koleksiyonda, Pelin Yar’ın da danstaki özgür figürlerini içeren enerjik detaylar yer alıyor.

Pelin Yar x Koton Koleksiyonu

Pelin Yar’ın koleksiyonu Joyful Glamour, Paradise Club ve Boho Festival’ adında üç farklı temadan oluşuyor.

Çiçekli desenler, fırfır detaylar, bra modelleri, cut-out, uzun elbise silüetleri bulunan koleksiyon, günlük giyimde  dinamik olduğu kadar,romantik hava estiren tasarımları, dikkat çekici desen ve renkler ve doğal kumaşlar ile zengin tasarım seçenekleri de bulunuyor.

Berk Çiçekgil x Koton Koleksiyonu

Berk Çiçekgil’in koleksiyonu ‘Mindful Connection’ ve ‘Surreal Vibes’ olmak üzere 2 farklı temadan oluşmaktadır.

Mindful Connection temasında mistik desenler başta olmak üzere keten ve nefes alan rahat kumaşlar tercih edelirken, Surreal Vibes temasında daha çok festival havasını yaşatan tropik desenlerin ön plana çıktığı birbirinden farklı tarzıyla ön plana çıkıyor.

PAYLAŞ