Farklı ve Güçlü Bir Kadın Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 03/07/2022

PAYLAŞ

Barbie’nin renkli ve ikonik dünyası Boyner’de

Dünyanın ve Türkiye’nin en sevilen markalarını çok özel bir seçki ile aynı çatı altında sunan Boyner, kapsül koleksiyonları ile de fark yaratmaya devam ediyor.

Şimdi de sadece çocukların dünyasında değil büyüklerin moda dünyasında da adından söz ettirerek ikon haline gelen Barbie’nin kadın koleksiyonu sadece Boyner’de ve boyner.com.tr’de yer alıyor.

Moda dünyasının en sevilen markalarını bir arada sunan Boyner, Barbie ile büyüyen ve Barbie’nin renkli ve ikonik dünyasından vazgeçemeyenleri yepyeni bir koleksiyon ile buluşturuyor. Tayt, bra, şort, eşofman altı, crop top gibi ürünlerin bir araya geldiği 22 parçalık koleksiyon, Barbie’nin ikonik renkleri siyah, pembe ve beyazdan oluşuyor. 

İkonik Barbie baskıları ve sloganlarıyla günlük giyimin vazgeçilmez parçalarına özel bir dokunuş yapan Barbie x Boyner koleksiyonu, renkli aynı zamanda “cool” bir görünüm elde etmek isteyenlere alternatif sunuyor. 

Spor ve şık parçalarla özgür ve özgün bir tarz yaratmayı, rahat ve bir o kadar da stil sahibi bir görünüm elde etmeyi vadeden Barbie x Boyner koleksiyonu seçili Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de yer alıyor. 

PAYLAŞ