Genç, Modern, Dinamik ve Özgün

Writer: NYX Magazine

Date: 03/07/2022

PAYLAŞ

Hazır giyim sektörünün en yenilikçi temsilcilerinden Nocturne, 10. yaşını kutladığı 2022 yılını ilk kez ürün gamına mayoları da eklediği Beachwear koleksiyonuyla taçlandırıyor. Nocturne İlkbahar/Yaz 2022 giyim koleksiyonunun genç ve dinamik DNA’sından esinlenerek yaratılan Beachwear tasarımları, ilgi çekici formları ve özgün detaylarıyla lüks plaj stilini yeniden yorumluyor.

Nocturne’ün tasarım gücünü yansıtan mayo, bikini, mayokini, pareo ve kimono modellerinin
yer aldığı seçkide, çarpıcı kesim ve silüetler başrol oynuyor. Metal aksesuarlar veya kol ve file detaylarıyla hareketlendirilmiş mayo ile mayokiniler, uyumlu renk bloklarını kucaklıyor. Soyut ve etnik çizgiler yazın yüksek ritmini hareketli sanatsal dokunuşlarla pekiştirirken, dozunda dekolteler yaratıcı stil oyunlarıyla hareket kazanıyor.

Neon renklere sahip pareolar ile püskül detaylı kimonolar; mayo, bikini ve mayokinileri kusursuzca tamamlamanın yanı sıra, yazlık lokasyonlarda gündüzden geceye kolaylıkla geçiş imkanı da sağlıyor. Sezonun arzu nesnelerini oluşturan brode detaylı elbiseler, volanlı şortlar ve crop-top ile geniş paça pantolon takımları ise hasır terlik ve çantaların natürel çekim alanına giriyor.

Şehirli kadınların yaz gardırobuna lüks ve konforu getiren Nocturne Beachwear koleksiyonu, geniş renk ve model skalasıyla sizi bekliyor.

PAYLAŞ