Güçlü ve Hacimli Saçlar

Writer: NYX Magazine

Date: 22/07/2022

PAYLAŞ

Saçlara nemlendirici bakımla daha güçlü ve hacimli bir görünüm sunarak yaz ayları boyunca deniz, havuz, güneş ve sık yıkama kaynaklı yıpranmalara karşı koruma sağlayan bir seriden bahsedeceğiz. 

Gücünü Hawaii’deki tropikal Maui adasının egzotik içeriklerinden alan Maui, beş farklı serisinden pembe renkli Hibiscus ile daha hacimli ve güçlü saçlar vadediyor. Silikon, sülfatlı temizleyici, sentetik boya ve gluten gibi bileşenlerden uzak duran temiz formülleriyle saça ihtiyacı olan nemlendirici bakımı sunan seri, içeriğindeki hibiscus suyu, passion meyvesi ve karpuz özü ile saçların güçlü görünmesini sağlıyor.  

Şampuan ve saç kreminden oluşan Hibiscus ailesinin içeriğindeki hibiscus suyu, C vitamini, mineraller ve çeşitli antioksidanlar sayesinde saçın yatışmasını ve yumuşamasını sağlarken, antioksidan özelliği olan passion meyvesi saçı dış etkenlerden koruyarak, canlandırmaya yardımcı oluyor. Vitamin ve folik asit bakımından zengin olan karpuz özü ise saçın nemlenmesine ve beslenmesine destek oluyor. 

PAYLAŞ