Yaban Hayatına Destek Çağrısı 

Writer: NYX Magazine

Date: 24/07/2022

PAYLAŞ

Sürdürülebilir bir hayat, dünyamızı, çevremizi, su kaynaklarımızı, denizlerimizi, ormanlarımızı ve hayvanlarla birlikte tüm canlıların yaşam alanlarını korumaktan geçiyor.  Her yıl 28 Temmuz’da Dünya’nın kaynaklarını korumak ve farkındalık yaratmak adına kutlanan Dünya Doğa Koruma Günü’nde, Türkiye’nin ilk %100 HoReCa markası Bonna, Prints Koleksiyonu’na dikkat çekiyor. Doğaya ve yaşama saygılı üretimi benimseyen marka böylesi önemli bir günde kullanıcılarını Prints Koleksiyonu ile yaşamı tehdit altında olan türlere destek olmaya çağırıyor. 

2014 yılından bugüne HoReCa sektöründe faaliyet göstererek, otel, restoran ve catering sofralarında şıklık yaratan Premium HoReCa markası Bonna, özgün, inovatif ve yenilikçi tasarımlarıyla olduğu kadar sürdürülebilirlik projeleriyle dikkat çekmeye devam ediyor.  Yaban hayatının yaşamı tehdit altında olan türlerine destek vermek üzere WWF-Türkiye iş birliğiyle hayata geçirdiği koleksiyonu Prints ile son derece önemli bir adım atan marka, 28 Temmuz Dünya Doğa Koruma Günü’nde herkesi bir kez daha bu iyiliğe sofrasından ortak olmaya davet ediyor.

Sürdürülebilir üretimle, gezegenimizin kaynaklarını israf etmeden üretmek mümkün!

Zengin ürün gamı ve premium ürün kalitesi ile HoReCa dünyasında köklü bir yer edinen Bonna, tüm iş süreçlerini dünyadaki karbon ayak izini azaltarak, daha sürdürülebilir bir üretim döngüsüne doğru geçiş doğrultusunda planlıyor. “Sürdürülebilir üretimle, gezegenimizin kaynaklarını israf etmeden üretmek mümkün” diyen marka, geri dönüştürülmüş materyalden üretilen ürünleri, ambalajları ve özellikle de yaban hayatına destek verdiği Prints koleksiyonu ile sektörün diğer paydaşlarına ilham veriyor. Doğal yaşam alanları daraldığı için sayıları günden güne azalan ‘Alageyik, Turna, Su Aygırı, Siyah Gergedan ve Mavi Balina’ türlerinin ayak veya kuyruk izlerinden tasarladığı Bonna Prints koleksiyonuyla farkındalık yaratan marka, sofralarda yer alan her bir Prints ürünü ile tehdit altındaki bu canlıların dünyada kendilerinden bir iz daha bırakmasına katkı sağlıyor. 

Prints, geri dönüştürülmüş materyallerden üretiliyor

Yaban hayatına dikkat çeken Prints projesinde Bonna, sürdürülebilir ve çevre dostu ürünler kullanıyor. Özüne sadık kalarak, topraktan aldığını toprağa geri verme anlayışıyla çalışmalarını sürdüren marka, koleksiyonunda yerel ve işlenmemiş hammadde kullanıyor ve bu sayede doğaya olan negatif etki minimum düzeye indiriyor. 

Yaban hayatına destek veren Prints by Bonna Koleksiyon’u, www.bonna.com.tr ve WWF-Türkiye market üzerinden satın alınabiliyor.

PAYLAŞ