Amine Özil ile Göz Kamaştırıcı Birliktelik

Writer: NYX Magazine

Date: 24/07/2022

PAYLAŞ

65’den fazla ülkeye online mücevher satışıyla alanında ilklere imza atan GLAMIRA, dünyaca ünlü isimlerle yaptığı işbirliklerine bir yenisini daha ekliyor. Amine Gülşe Özil ile harika bir yolculuğa çıkan marka, “Amine by GLAMIRA” koleksiyonunu geçtiğimiz günlerde tüketicilerin beğenisine sundu. Bu koleksiyonu 2022 sonbaharında satışa sunulması planlanan “Amine Özil x GLAMIRA” koleksiyonu takip edecek.

Global e-ticaret markaları arasında mücevher sektöründe önde gelen GLAMIRA, 2014 yılında Miss Turkey seçilen Amine Özil ile yeni bir işbirliğine imza attı. Ünlü futbolcu Mesut Özil ile evli olan Amine, tarzını “Amine by GLAMIRA/ Finest Selection” koleksiyonunda tam anlamıyla yansıtıyor.

GLAMIRA Marka Direktörü Yasemin Topaloğlu bu işbirliğini “Almanya’da Sylvie Meis, Amerika’da Amanda Cerny ile uzun soluklu marka işbirliklerimize bir yenisini daha eklemekten büyük mutluluk duyuyoruz. Amine Gülşe Özil, markamız için çok doğru bir seçim ve bu yolculuk için çok heyecanlıyız.”

“Amine by GLAMIRA”, çarpıcı ve iddialı

İsveç doğumlu ünlü model ve oyuncu Amine Gülşe Özil, premium ve büyük taşlı ürünleri, birbiriyle karıştırarak kullanıyor, hem şık hem de abartısız bir tarz yaratıyor. Bu ürünlerin sadece özel günlerde kullanılmaması gerektiğini, spor kombinler ile gündelik hayatımızı da süsleyebileceklerini hissettiriyor.

Lansman çekimlerinin geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildiği “Amine by GLAMIRA” koleksiyonunda safir, mavi elmas ve pırlanta gibi değerli taşların ön planda olduğu premium ürünler ile beyaz, rose ve sarı altından oluşan oldukça iddialı parçalar yer alıyor.

Yeni koleksiyon “Amine Özil x GLAMIRA” sonbaharda

2022 sonbaharında piyasaya çıkması planlanan “Amine Özil x GLAMIRA” koleksiyonu vintage bir havaya sahip olacak. Beyaz, rose ve sarı altın seçenekleri ile hayat ağacı sembollerini bir arada göreceğimiz koleksiyonu Amine Özil, “GLAMIRA’nın kişiselleştirilebilir ürünler sunması ve herkese kendi özgün tarzını yansıtma imkanı vermesi, bu işbirliğinin en heyecan veren kısmı. ”Amine Özil x GLAMIRA” koleksiyonu tamamen beni yansıtıyor olacak ve GLAMIRA uzmanlığı ile ortaya harika bir koleksiyon çıkacak, eminim”

PAYLAŞ