Alexander McQueen’den Sprint Runner Sneaker’a Özel Film

Writer: NYX Magazine

Date: 24/07/2022

PAYLAŞ

Alexander McQueen, Sprint Runner sneaker içinödüllü yönetmen ve görsel sanatçı Sophie Muller‘in yönettiği, ünlü dansçı, şarkıcı ve söz yazarı Mettenarrative’in rol aldığı, Sprint Runner Sneaker Filmini filmi yayınladı.  

Mette’nin  güzel fiziğinden ilham alan film, giyim yoluyla güçlenmenin nihai ifadesi niteliğinde. Filmde, gümüş metal kanca detaylı, asimetrik, dökümlü siyah ve pembe saten korse elbiseler giyen Mette’nin kombinini, beyaz Alexander McQueen Sprint Runner sneaker tamamlıyor.

Klasik bir koşu spor ayakkabısının modern bir versiyonu olan Alexander McQueen Sprint Runner, ilk kez markanın 2022 İlkbahar/Yaz kadın defilesinde sergilendi.  Metal içermeyen beyaz deriden üretilen bağcıklı ayakkabılar, geniş kauçuk tabana sahip.  Beyaz ve beyaz ile kontrast siyah topuk ve taban detaylı modelin yanı sıra,  markanın kadın ve erkek hazır giyim paletini yansıtan mevsimlik renk alternatifleri de sunan Sprint Runner, Alexander McQueen imzası ve üç boyutlu McQueen mührü ile tamamlanıyor.

Dansçı, oyuncu ve müzisyen olan Mettenarrative, Pharrell Williams ile çıktığı turnenin ardından Lemon by N.E.R.D.’nin,  Rihanna’nın yer aldığı müzik videosunda öne çıktı. Hustlers ve The Old Guard’da oyuncu olarak yer alan sanatçı, 2019’dan itibaren ve pandemi boyunca şarkı yazmaya odaklandı.

PAYLAŞ