Yaz Şıklığının İkonik İsmi

Writer: NYX Magazine

Date: 24/07/2022

PAYLAŞ

Yazın yüksek enerjisinden ilham alarak tasarımlarını oluşturan köklü marka, rahat kalıpların, renk kontrastların ve farklı desenlerin hakimiyetindeki sezon ürünleriylebu yazın iddialı ismilerinden.

Yaz mevsiminin canlı ve dinamik tarzından esinlenerek sıcak ve iç açıcı renklerle tasarladığı sezon ürünlerini beğeniye sunan Brooks Brothers; hit parçalarıyla misafirlerini kaliteli bir alışveriş deneyimine davet ediyor. Tüm ürün gruplarında sezon tasarımlarıyla zirveye çıkan markanın yaz sezonundaki Toile de Jouy desenler, çeşitli işlemeler, denizci motifleri ve kusursuz keten dokumalar dikkat çekiyor.

Kadın giyim gruplarında şort, tişört, pantolon, aksesuar gibi zengin bir koleksiyon sunan Brooks Brothers’ın sezon ürünlerinde öne çıkan unsur; tiril tiril görünümleriyle elbiseler oluyor. Çizgilerin yatay ve dikey formlarda kullanıldığı, çiçeklerin yer aldığı ve sezonun olmazsa olmazı kare desenlerin öncülüğünde birbirinden özgün modellerin yer aldığı elbiseler sezon trendlerini belirliyor. 

Sezonda erkek ürün gruplar cool tavrıyla oldukça genç ve dinamik görünümde. Geniş renk skalasının çeşitliliğinde ürünler sunan marka; grafik desenleri ve denizci motiflerini tasarımlarında oldukça yer veriyor. Sezonun ikonik simgelerinin tasarıma dönüştüğü şortlar, tişörtler ve markanın ikonik gömlekleri beylerin şıklığı için trendi belirliyor. 

Köklü Amerikan tarzı için Brooks Brothers’ı mağazalarından ve https://www.edwards.com.tr/ adresinden keşfedebilirsiniz. 

PAYLAŞ