İhtişamlı, Lüks ve Kusursuz ve Unutulmaz Bir Düğün İçin

Writer: NYX Magazine

Date: 30/07/2022

PAYLAŞ

Misafirlerine duygusal lüksü yaşatan eşsiz hizmet anlayışı, ihtişamlı balo salonu, her detayın kusursuz olmasını sağlayan “düğün butler’ı”, geleneksel veya modern yorumuyla “gelin hamamı” ritüeli, düğün gecesi konaklama ve ertesi gün kahvaltı hediyesi… Düğünün öncesi ve sonrasıyla her anın titizlikle ele alındığı Raffles İstanbul, çiftlerin en özel günlerini ömür boyu unutulmayacak bir deneyime dönüştürmeyi vadediyor.

Modern cazibesi, muhteşem manzarası, tasarım ile zanaatı bir araya getiren iç mekanları, kentin gizemini ve canlılığını en iyi şekilde deneyimlemeye olanak sağlayan lokasyonuyla Raffles İstanbul, sadece seyahat severlerin değil düğünlerini unutulmaz kılmayı arzu eden çiftlerin de tercihi oluyor.

İhtişamlı balo salonu büyülüyor

Şehrin en büyük balo salonlarından biri olan 1200 metrekarelik ihtişamlı Raffles Balo Salonu, otelin ana girişiyle ayrı giriş kapısı ve kendine ait geniş fuayesi ile konuklarını karşılıyor. Binlerce minik yıldızdan oluşan son derece etkileyici tavanı ve romantik atmosferi ile bu salonda, kokteyllerde 1000, oturmalı düzende ise yaklaşık 700 kişi ağırlanabiliyor. Kolonsuz, ikiye bölünebilir ve yüksek tavanlı balo salonunun kendine ait büyük led ekranı (5M X 8M) ve truss asabilme imkanı da bulunuyor. Geniş ve ferah olmasının yanı sıra, otel genelinde kullanılan UVC hava filtresi Allsafe ile havasının 1 saat içinde yenilenebilmesi de salgın çekincelerini geride bırakıyor.

Kişiselleştirilmiş tematik menüler, titizlikle ele alınan detaylar

Raffles düğünlerinde, çiftten izler taşıyan tematik menüler de dahil her şey, ayrıcalıklı Raffles hizmetini konuklara sunmak üzere tasarlanıyor. Otelin profesyonel ziyafet ekibi, konuklarla kurdukları güven ve dostluk ilişkisi çerçevesinde, Raffles’ın “duygusal lüks” vaadinin de bir uzantısı olarak düğün hazırlık sürecini baştan sona titizlik ve özenle ele alıyor…

Her detayı gelin ve damat için düşünen efsanevi Raffles butler’ları

Gelin ve damadın düğün sırasında kullanabilecekleri, hemen balo salonunun yanında yer alan gelin süiti, kilitli kasadan makyaj odasına kadar çiftin ihtiyaç duyabileceği tüm detaylara sahip… Hazırlık sürecinde ve düğün günü ayrıca, efsanevi Raffles düğün butler’ı heyecan, stres, mutluluk gibi yoğun duyguları bir arada yaşan gelin ve damada kendilerini evlerinin rahatlığı ve huzuru içinde hissettiriyor. Hazırlık anında ve gece boyunca her zaman yanlarında olarak, düğünün kusursuz geçmesini sağlıyor.

Çiftlerin konaklaması ve kahvaltısı Raffles’tan hediye

Raffles İstanbul’da gelin ve damada düğün gecesi konaklama ve ertesi gün kahvaltı jesti, bedelsiz olarak sunuluyor. Bu şekilde çiftler, düğünün tatlı yorgunluğu üzerine evliliklerinin ilk gününe muhteşem bir manzara ve nefis lezzetler eşliğinde başlangıç yapıyor. Böylece Raffles’ta düğün deneyimi, hazırlık aşamasından sonrasındaki keyifli anlara kadar mükemmel şekilde tamamlanmış oluyor.

Gelin hamamı ritüeli ile düğün öncesi eğlence ve keyif

Raffles İstanbul’da evlenecek gelinler düğün öncesinde, sunduğu olağanüstü deneyimleriyle nam salan Raffles Spa’nın, “hamam süiti” olarak adlandırılan bölümünde, arkadaşlarını eğlenceye veya “gelin hamamı” ritüeline davet edebiliyor. Bu özel alanda gelin adayı, arkadaşları ile ister geleneksel bir gelin hamamı yapabiliyor, isterse sağlıklı yiyecekler ve detoks lezzetlerle modernize edilmiş bir daveti yine aynı mekanda düzenleyebiliyor.

PAYLAŞ