Şef Sky’ın Deneyimli Dokunuşlarıyla Eşsiz Bir Gastronomi Yolculuğu

Writer: NYX Magazine

Date: 27/07/2022

PAYLAŞ

Modern Kanton Mutfağının ödüllü uluslararası markası Hakkasan, 25 yıllık Kanton mutfağı deneyimine sahip Executive Chef Sky Wong Kum Choy’ın modern sunumları ile misafirlerine eşsiz bir gastronomi deneyimi yaşatıyor.

Modern Kanton mutfağının dünyaca ünlü restoranlarından, Londra merkezli ve Michelin yıldızlı Hakkasan, Executive Chef Sky Wong Kum Choy’un 25 yıllık Kanton mutfağı deneyimi ile hazırladığı özel lezzetleriyle konuklarını ağırlamaya devam ediyor. Mandarin Oriental, Bodrum içerisinde yer alan Hakkasan, Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda modern Kanton mutfağının leziz yemeklerini nefes kesici Ege Denizi manzarasıyla buluşturuyor. 

Executive Chef Sky Wong Kum Choy, Kanton mutfağındaki uzun yıllara dayanan deneyimini modern lezzetler ve yerel dokunuşlar ile hazırladığı Hakkasan Bodrum menüsünde buluşturuyor. 16 yaşında başlayan yemek tutkusunun en önemli ilham kaynağı Hakka kökenli annesi olduğunu vurgulayan Şef Sky, aşçılık kariyeri boyunca Avrupa’dan Orta Doğu’ya ve Asya Pasifik’e kadar dünyanın çeşitli yerlerinde bulunan uluslararası otel ve restoranlarda görev aldı. Geleneksel Asya mutfağına olan tutkusunu seyahatlerinden ilham alarak yerel dokunuşlar ile tabaklarına yansıtan Şef Sky, 2012 yılından bu yana Hakkasan mutfaklarında yarattığı birbirinden enfes lezzetler ile konuklarını ağırlıyor.

Executive Chef Sky Wong Kum Choy’un özellikle deniz ürünleri üzerindeki uzmanlığı Hakkasan Bodrum’un öne çıkan lezzetlerinden Hakkasan Deniz Ürünleri Tabağı’da göze çarpıyor. Taze istiridye, kaplan karides, ıstakoz mango salatası, ton balığı tartar, tarak crudo, kral yengeç gibi deniz ürünlerinin yer aldığı bu özel tabak üç farklı sos ile servis ediliyor. Deniz ürünlerinin yanı sıra Hakkasan’ın ödüllü Pekin Ördeği ise Şef Sky ve ekibinin deneyimli ellerinde benzersiz bir lezzete dönüşüyor. Şef Sky’ın Hakka köklerini paylaşma arzusu ile hazırladığı tüm sunumlar Hakkasan Bodrum misafirlerini enfes bir gastronomi yolculuğuna çıkarıyor.

Mandarin Oriental, Bodrum içerisinde yer alan Hakkasan, haftanın her günü 19.00- 23.30 saatleri arasında servis vermektedir.  Bar ise 01.30’a kadar açıktır. Bu eşsiz lezzetleri deneyimlemek için Hakkasan.com adresinden, +90 (252) 311 26 49 numaralı telefondan Mandarin Oriental, Bodrum’un restoran rezervasyon ekibiyle iletişime geçerek, [email protected] adresine e-posta göndererek veya @hakkasanbodrum Instagram adresinden rezervasyon yapabilirsiniz.

PAYLAŞ