İtalyan Zanaatkarların Usta Dokunuşları

Writer: NYX Magazine

Date: 01/08/2022

PAYLAŞ

İtalyan zanaatkarlar tarafından el işçiliği ile üretilen tasarımlarıyla ünlü Casa Cabana, ev ürünlerinden yemek takımlarına ve masa örtülerine uzanan geniş ürün yelpazesi ile dekorasyon tutkunlarıyla buluşuyor.

Martina Mondadori, Christoph Radl  ve Gianluca Reina tarafından 2014 yılında kurulan yaşam ve tasarım dergisi Cabana Magazin sayfalarından ilham alan Casa Cabana, benzersiz tasarımlarıyla sadece büyük ve gösterişli evleri değil, bazen küçük bir odayı bile Cabana’ya yakışır mekanlara dönüştürüyor.

Koleksiyondaki %100  ketenden el yapımı masa örtüsü ve peçeteler, hipnotik etki yaratan mandala deseni ve Rönesans duvar fresklerinden esinlenen pastel tonlarda geometrik motifleri ile sofralara ayrıcalık katıyor. Ünlü İtalyan porselen markası Richard Ginori işbirliğiyle özel olarak tasarlanan ve 19. yüzyıl Özbek seramiklerinden ilham alan Olga yemek takımı, girdabı andıran çiçek desenleriyle göz kamaştırıyor.  Mavi ve pembe tonlardaki her biri Puglia’da elde boyanan benekli servis kaseleri, fistoyu anımsatan kıvrımlı kenarlarıyla da dikkat çekerken; yerel zanaatkarlar tarafından tasarlanan ve klasik İtalyan rustikliğine selam veren bardak altlıkları ve Amerikan servisler, Murano camdan tasarlanan el boyama çiçek desenli yağ şişeleri koleksiyonun öne çıkan tasarımları arasında yer alıyor.

Casa Cabana, ürünlerini Beymen Home’da ve www.beymen.com adresinde bulabilirsiniz.

PAYLAŞ