Büyüleyici Çanta Koleksiyonu Sneaks Up’ta Satışta

Writer: NYX Magazine

Date: 03/08/2022

PAYLAŞ

Popüler sneaker, aksesuar ve giyim markalarını bünyesinde bulunduran sokak modası öncüsü Sneaks Up, Netflix’in kült dizisi Stranger Things iş birliği ile Eastpak’in sınırlı sayıda tasarladığı çanta koleksiyonunu sevenlerine sunuyor. Stranger Things X Eastpak koleksiyonu yalnızca hayranlarının anlayabileceği vintage dokunuşlar ve gizli mesajları ile Sneaks Up’ta satışta.

ST Wyoming sırt çantaları ile zamanda yolculuk

Stranger Things X Eastpak koleksiyonunda yer alan ST Wyoming sırt çantasının iki farklı modeli bulunuyor. 80’leri andıran ST Tigers ve ST Hawkins sırt çantası modelleri benzersiz bir retro hissi yaratıyor.  ST Tigers sırt çantası modeli dizinin unutulmaz lise basketbol takımı Hawkins Tiger’a ithaf eden renginin yanı sıra büyüleyici bir özelliğe de sahip: sırt çantası yalnızca yağmur yağdığında ortaya çıkan özel bir mesaj içeriyor.  ST Hawkins sırt çantası ise deri süslemeli ikonik siyah kumaşının havalı görüntüsüne ek olarak Stranger Things karakterlerine gönderme yapan sembolleri ile yalnızca hayranlarının anlayacağı gizli referanslar veriyor.

Siz de kendinizi gerçek bir Stranger Things hayranı olarak tanımlıyorsanız Stranger Things X Eastpak koleksiyonunu keşfetmek için seçili Sneaks Up mağazalarını veya https://www.sneaksup.com/ adresini ziyaret etmenin tam zamanı!

PAYLAŞ