Akmerkez Üçgen Teras’ta Açık Hava Sineması Başlıyor

Writer: NYX Magazine

Date: 02/08/2022

PAYLAŞ

Akmerkez Üçgen Terasta her yıl düzenlenen Açık Hava Sineması, Yemeksepeti ana sponsorluğunda başlıyor. Parlak yıldızların altında film izlemenin keyfine çimlerin üzerinde varan sinemaseverler, Bir Film iş birliğiyle 2 – 20 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek Yemeksepeti Açık Hava Sineması’nda bir araya gelecek. Bir yaz klasiği hâline gelen etkinliğin bu yılki programında vizyonda yer alan ve çok ses getiren Elvis, Gucci Ailesi/ House of Gucci, Sevginin Gücü/ Leon: The Professional, Yaşamaya Bak/ Cmon Cmon ve Fransız Postası/ The French Dispatch gibi dikkat çekici filmler yer alıyor.

Akmerkez misafirleri, yazın tadını bu yıl da Akmerkez Üçgen Teras’ta, Açık Hava Sineması’nda çıkaracak. Yemeksepeti ana sponsorluğunda, Bir Film iş birliğiyle 2-20 Ağustos tarihleri arasında her Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi saat 21.00’de gerçekleşecek etkinlikte, sevilen ve unutulmayan filmler izleyicilerle buluşacak.

Birbirinden özel filmlerin beyazperdeyi renklendireceği sinema etkinliği, 2 Ağustos Salı günü tüm dünyada büyük yankı uyandıran House of GucciGucci Ailesi’nin gösterimi ile açılışını yapacak. Yine aynı hafta, 3 Ağustos Çarşamba günü, The Worst Person in The World/ Dünyanın En Kötü İnsanı, 5 Ağustos Cuma günü Elvis ve 6 Ağustos Cumartesi günü Everything Everywhere All at Once/Her Şey Her Yerde Aynı Anda gösterimleriyle Akmerkez ziyaretçilerine keyifli bir deneyim sunulacak.

Gösterimlerden önce misafirlere Yemeksepeti ve Yemeksepeti Market tarafından çeşitli ikramların yapılacağı, birbirinden lezzetli yeme-içme alternatiflerinin sunulacağı, canlı müzik ve fotoğraf alanları ile yazlık sinema ambiyansını yaşatacak festivalin biletleri biletinial.com’dan alınabiliyor.

Program:

2 Ağustos 2022 Salı – House of Gucci/ Gucci Ailesi

3 Ağustos 2022 Çarşamba – The Worst Person in The World/ Dünyanın En Kötü İnsanı

5 Ağustos 2022 Cuma – Elvis

6 Ağustos 2022 Cumartesi – Everything Everywhere All at Once/ Her Şey Her Yerde Aynı Anda

9 Ağustos 2022 Salı – Parallel Mothers / Paralel Anneler

10 Ağustos 2022 Çarşamba – Leon: The Professional/ Sevginin Gücü

12 Ağustos 2022 Cuma – The French Dispatch/ Fransız Postası

13 Ağustos 2022 Cumartesi – Vortex

16 Ağustos 2022 Salı – The Doors

17 Ağustos 2022 Çarşamba – Love Actually/ Aşk Her Yerde

19 Ağustos 2022 Cuma – C’mon C’mon/ Yaşamaya Bak

20 Ağustos 2022 Cumartesi – West Side Story/ Batı Yakasının Hikayesi

PAYLAŞ