Romantik Yaz Akşamlarına Eşlik Ediyor

Writer: NYX Magazine

Date: 05/08/2022

PAYLAŞ

Chakra’nın cam, ahşap ve metali özgün bir şekilde harmanlayarak yorumladığı fener ve kandilleri bu yazın en şık detayları oluyor. Zarafetleri, şık ve kaliteli tasarımları ile etkileyici ve rahatlatıcı bir hava yayan fener ve kandiller, en romantik yaz akşamlarına eşlik ediyor.    

Tüm romantik anların olmazsa olmazı fener ve kandiller, Chakra ustalığında cam, metal, ahşap ve bambu formlarıyla yeniden hayat buluyor. Doğadan aldığı ilhamı tasarımlarına yansıtan Chakra, ev dekorasyon kategorisinde yer alan fener ve kandiller ile serin yaz akşamlarına sıcaklık katıyor. “Yazın enerjisi doğanın ilhamı” mottosuyla hazırladığı 2022 yaz koleksiyonunda birçok yeni fener ve kandile de yer açan Chakra, çizgileriyle tasarımdaki ustalığını tekrar tekrar kanıtlıyor.

Ortamlarda en güzel yeri hak ediyor

Kavak ağacı ayakları, bambu gövdesi ile 2022 yaz koleksiyonunun yeni parçalarından olan Bianka Fener, zarif detaylarıyla yazın en güzel anlarına eşlik ediyor. Beyaz ayaklarıyla dikkat çeken, bambunun natürelliğinin korunduğu fener, iki farklı boy seçeneğiyle ortamlarda en güzel yeri hak ediyor. Bambunun estetiği ve Chakra’nın imzasıyla kazandığı form, ışığın parçalı bir şekilde yayılmasını sağlarken, beyaz ve bambu ahşabın yakaladığı göz kamaştırıcı zıtlık, ev ve bahçe mobilyalarıyla da uyumu kolayca yakalıyor. Fener, doğadan esintileri, natürelliği sevenlerin favorisi olmaya aday.  

İsminin karşılığı incelik ve zarafeti fazlasıyla dışa vuruyor

Koleksiyonun bir diğer parçası Grace Fener, şeffaf cam fanusu ve bakır detaylarıyla klasik fener tasarımlarına yeni bir soluk getiriyor. İsminin karşılığı incelik ve zarafeti fazlasıyla dışa vuran fener, bakır tonuyla elegan, bir o kadar da nostaljik duruşunu güçlendiriyor. Tasarımın önemli bir detayı olan, tutma kulpu olarak da kullanılabilen bakır detay, kullanım sırasında ışığı ikiye bölerek, izleyenleri adeta bir mucizenin doğuşuna tanıklık ettiriyor. Fener sofistike, etnik, minimal ve modern tarzdaki dekorlara kolayca adapte oluyor.  

Işığıyla hale formlu yansımalar yaratıyor

Chakra, şeffaf cam ve krom metal şıklığına 2022 yaz koleksiyonundaki Lea Fener ile yeni bir form kazandırıyor. Fener, silindir formu ve metal krom detaylarıyla ikonik bir objenin ruhunu taşıdığını kolayca hissettiriyor. İç mekanlarda mum ışığıyla hale formlu yansımalar yaratan fener, dış mekanlarda ortama romantik bir atmosfer kazandırıyor. Taşıma kulpu ise fenerin istenen her yerde size eşlik etmesini kolaylaştırıyor.

Kandillere tasarım özgürlüğünün kapılarını açıyor

Chakra; Balon, Damla ve Macaron Cam Kandil’leri ile geleneksel cam kandillere tasarım özgürlüğünün kapılarını açıyor. El işçiliğini andıran şeffaf cam tasarımları kandilleri güçlü bir dekorasyon objesine dönüştürüyor. Pamuk fitili ile uzun bir kullanım ömrü de sunan kandillerin iki farklı boy seçeneği bulunuyor. Chakra’nın ortama narin, masum ve zarif bir ışıltı katan kandilleri için özel olarak ürettiği şeffaf, kırmızı ve yeşil kandil yağları, çarpıcı bir etkiyle girdiği ortamı renklendiriyor.

PAYLAŞ