Evdeki Çalışma Alanlarınıza Tarz Katın

Writer: NYX Magazine

Date: 05/08/2022

PAYLAŞ

Pandemi günlerinin ardından evde çalışma sürelerinin artmasıyla, online toplantılar popülerlik kazandı. Evden veya hibrit sistemde çalışanlar hem iş dünyasına hem de evin rahatlığına uygun ürünleri tercih etmeye başladı. Çay ve kahve fincan takımlarından abajurlara, french presslerden mumluklara kadar Madame Coco’da yer alan birçok ürün, uzaktan çalışanların tercihi oluyor.

Türkiye’nin lider ev tekstili ve dekorasyon markası Madame Coco, son dönemde şirketler arasında oldukça popüler hale gelen uzaktan çalışma veya hibrit sistemine, geniş ürün yelpazesiyle destek veriyor. Evdeki çalışma ortamını daha verimli hale getirmek ve iş hayatının vazgeçilmez ürünlerini evlerine taşımak isteyenlerin tercih edebileceği birçok ürün Madame Coco’da evlerini ofise çevirenleri bekliyor.

Çalışma Ortamlarının Havasını Değiştirecek Ürünler

Pandemi sonrasında şekillenen yeni normal ile yaşam alanları aynı zamanda çalışma ortamları haline geliyor. Sabahları ilk iş uyanıp bilgisayar masasına geçenler için motivasyonu artıracak ve ortamın havasını değiştirecek ürünler Madame Coco’da yer alıyor. Zamansız tasarımı sayesinde farklı dekorasyon stilleri ile kolayca eşleşebilen Petit Concept Mumluk, çalışma ortamlarına sakinlik katıyor. Perine Büyük Mumluk ise zamansız tasarımıyla ortama eşlik ediyor. Madame Coco’nun pratik kullanım kolaylığı sunan dokunmatik led abajur modelleri, çalışma alanlarına modern ve pratik bir kullanım getiriyor. Valognes Dokunmatik Led Abajur, gri ve bakır renk seçenekleriyle, her tarzdan evin dekorasyonuna kolaylıkla uyum sağlıyor. Amber rengi ile Josselin Dokunmatik Led Abajur da dekorasyon şıklığına şıklık katıyor. Kalemlikten saksıya, şekerlikten anahtarlığa dek çeşitli işlevlerde kullanabileceğiniz Alexe Köpek Biblo, parlak rengi ve gümüş ışıltısıyla çalışma keyfini ikiye katlıyor.

Molalarınızın En Kıymetli Eşlikçileri

Çay ve kahve, çalışma hayatında günün temposuna ayak uydurmak ve zinde kalmak için vazgeçilmezlerin başında geliyor. Madame Coco’nun birbirinden güzel fincan setleri, mug & kupaları hem çalışırken hem de molalarda, çay ve kahve keyfinize eşlik ediyor. Farklı renk seçenekleri ile dikkat çeken Fernand Kupa ergonomik tasarımıyla çalışma masalarını güzelleştiriyor. Madame Coco’nun özel tasarımları arasında yer alan Moulins 2’li Çift Camlı Bardak seti, mesai saatlerine bambaşka bir hava katıyor. Mathilda 2 Kişilik Kahve Fincan Seti, kahve/kiremit renk seçeneğiyle Türk kahvesi tutkunları için zarif bir seçenek oluyor.

Kahve ve çay keyfinin yanında, günlük çalışma temposunun içerisinde ihmal edilmemesi gereken bol su içme alışkanlığı da Madame Coco’da yer alan birbirinden şık bardaklar ile keyfe dönüşüyor.  

Evden çalışma temposunu daha konforlu hale getirecek, ihtiyaç duyduğunuz birçok ürünü ve çok daha fazlasını keşfetmek için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ