Büyüleyici Bir SPA Deneyimi

Writer: NYX Magazine

Date: 07/08/2022

PAYLAŞ

Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, büyüleyici ve huzurlu atmosferinde misafirlerine eşsiz bir spa deneyimi yaşatıyor. Caresse Bodrum, özel masaj seçenekleri ile de hem tatile hem de yaza güzel bir kapanış vadediyor.

Bodrum ve Bitez koyu arasında bulunan Asarlık Mevkii’nin en sakin ve gizli noktasında konumlanan uluslararası otel zinciri Marriott International’ın, The Luxury Collection bünyesinde yer alan Bodrum’daki ilk resort oteli Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, huzurlu ve sakin bir tatil tercih edenler için kusursuz bir SPA deneyimi sunuyor. 

Akdeniz güneşinin ve gün batımının keyfini benzersiz bir spa deneyimi ile buluşturan Caresse Bodrum, 1700 metrekarelik alanda; tatil için benzersiz bir şekilde tasarlanmış ve yüksek eğitimli terapistler tarafından gerçekleştirilen kapsamlı bir tedavi yelpazesine sahip imkanları ile misafirlerine hizmet veriyor.

Caresse Bodrum’un özel masajları ile yenilenin!

SPA Caresse, sade ve şık bir dizayna sahip 6 adet terapi odası ile ayrıcalıklı servisi ve çoklu masaj paketleriyle misafirlerine huzur dolu bir SPA deneyimi vadediyor. SPA Caresse’in özel masaj paketleriyle misafirler kendilerini yenileme ve yolculuğun stresinden arınma şansını yakalıyor.  

Jet Lag İyileştirme uygulamasıyla, yüz ve vücut için bu dengeleyici tedavi, seyahatten sonra misafirlerin tüm sistemlerini güçlendirerek ve yeniden canlanmasını sağlıyor.Misafirler bu uygulamayla tatile arınmış ve ferah bir şekilde başlayabiliyor. 

Kişileştirilmiş bir masaj deneyimi sunan Caresse İmzalı Masaj uygulaması, dolaşımı arttırma, kas gerginliğini ve stresi azaltmaya yarıyor. Misafirlere, organik bir spa deneyimi de sunan bu özel masaj ile misafirler ihtiyacı olan baskı noktalarını kendileri tercih edebiliyor.  

Denize karşı huzurlu ve sessiz bir köşede konumlanan açık hava terapi olanağı sunan SPA Caaresse, ayrıca misafirlere güneşlenirken yerlerinden kalkmadan ayak ve baş masaj keyfiyle şımartıyor. 

Caresse Bodrum’un eşsiz manzarası eşliğindeki çift terapi suitleri, Türk Hamamı, sauna, buhar odası, kapalı havuz, açık hava jakuzisi ve Pilates reformer stüdyosu bulunan modern spor alanı da misafirlere sunulan diğer hizmetler arasında yer alıyor.

PAYLAŞ