Ünlülerin Gözdesi LES PETITS JOUEURS

Writer: NYX Magazine

Date: 08/08/2022

PAYLAŞ

Bella Hadid, Alessandra Ambrosio, Irina Shayk gibi ünlü isimlerin favori markaları arasında yer alan Les Petits Joueurs, heyecan veren yepyeni silüetleri ile 2022 yaz sezonu itibariyle Beymen’lerde ve beymen.com’da modaseverler ile buluşuyor.

2013 yılında Floransa’da Mariasole ve Andrea Cecchi ailesi tarafından kurulan ve kısa sürede ünlülerin radarına giren Les Petits Joueurs, canlı renklere, grafik platformlara ve hipnotik ışıltılara sahip ikonik modellerinin yanı sıra yeni tasarımlarıyla yepyeni bir yaz hikayesi yazıyor. 

Kalın yarım ay topuk detayına sahip ikonik Lucas Sandal ve yeni Luna sezonun kahramanı olurken; Lola Mule, sorbe renkleri ve ayna efektli topuğuyla dikkat çekiyor. Ying- Yang sembol tokası ile yeni Jerry ve kısa topuklarıyla Beverly sandalet, sezona feminen bir görünüm katıyor. Markanın imzası niteliğindeki Taya sandaletler bu sezon çok renkli kristal çerçevelerle bezenirken; kristaller çerçeveli toka detaylı Hoya terlikler flamingo pembesi, sarı, turuncu ve gümüş renk seçeneklerdeki yeni yorumlarıyla sezonda yerini alıyor. 

Özgür ruhlara, zevke ve ironiye övgü niteliğindeki Les Petit Joueurs 2022 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, göz alıcı tasarımlarıyla BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde ayakkabı tutkunlarıyla buluşuyor. 

PAYLAŞ