Yalın Güzeldir

Writer: NYX Magazine

Date: 05/09/2022

PAYLAŞ

(Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Şişecam’ın global tasarım markası NUDE’un birbirinden özel tasarımları ile siz de evinize renk katabilirsiniz.

Mist vazolar, büyülü görünümüyle evinizin havasını değiştirecek…

Dış yüzeyindeki dalga efekti ile optik bir illüzyon yaratan Mist vazolar, renk yansımaları ile içinde bulunduğu ortama büyülü bir görünüm kazandırıyor. Dergilik olarak da kullanılabilen ve üç farklı boy seçeneği olan Tamer Nakışçı imzalı vazolar, dekorasyon tutkunlarının kurtarıcısı oluyor. İçinde bulunan objeye gizemli bir hava katan bu dekoratif koleksiyon, renkleriyle evinize enerji katacak. 

Nest koleksiyonu evinizin neşesini artıracak…

Pentagon Design tarafından tasarlanan Nest saklama kutuları, minimalist görünümüyle ev dekorasyonunuzun tamamlayıcısı oluyor. Dekoratif tasarımının yanı sıra, iki farklı boy alternatifi ve geniş renk yelpazesiyle Nest koleksiyonu, evinizde saklamak istediğiniz eşyalarınız için de kullanılabiliyor.

Zarif tasarımlarıyla Beret, tam evinize göre!

Dünyaca ünlü Alman tasarımcı Sebastian Herkner’in NUDE için tasarladığı, üç farklı boy seçeneğine sahip saklama kaselerinden oluşan Beret koleksiyonu, Fransızların ünlü şapkası “Beret”ten ilham alıyor.  

Her sezona uyum sağlayan karamel, amber, kobalt, petrol yeşili renk seçenekleri ve üç farklı boy alternatifiyle Beret koleksiyonu evinize sofistike bir hava katıyor. Yumuşak renklere sahip alt hazneleri ise pirinç kapaklarla buluşarak sade ve şık bir görünüm sağlıyor. 

Ecrin koleksiyonunun eşsiz tasarımına hayran kalacaksınız… 

Alman tasarımcı Sebastian Herkner tarafından tasarlanan NUDE Ecrin koleksiyonu, Kuzey İtalya’daki Ritten Peribacaları’ndan ilham alıyor. Kristal camdan, el imalatı üretilen saklama kutularının her biri; Ritten kaya formlarına gönderme yapan sağlam görünümlü tabanları, kıvrımlı profilleri ve renkli kapaklarıyla dikkat çekiyor. Petrol yeşili, kırmızı, karamel ve amber renklerinde pop-up kapaklarla bütünleşen Ecrin saklama kutuları, neşeli görünümleriyle evinizin enerjisini yükseltecek.

Renklerin muhteşem uyumu Layers ile evinizde… 

Defne Koz’un NUDE için tasarladığı Layers vazo koleksiyonu bir arada kullanıldığında, renkleri ve ışık kırılımlarını, bulunduğu mekana yayarak gerçek bir görsel şölen sunuyor. Çeşitli yarı saydam formların üst üste gelmesi üzerine kurgulanmış tasarım fikrini esas alan cam vazo koleksiyonu, bulunduğu ortama farklı bir boyut kazandırıyor. Layers koleksiyonu üç farklı formuyla, beyaz, gri, mavi, amber, altın ve platin renk seçeneklerinden oluşuyor. Layers vazolarla siz de evinizin dekorasyonuna yeni renkler katabilirsiniz.   

NUDE koleksiyonlarına Paşabahçe Mağazaları ve nudeglass.com’dan ulaşılabilirsiniz.

PAYLAŞ