Madame Coco’dan En Trend Evler İçin Sonbahar Kombinleri

Writer: NYX Magazine

Date: 07/09/2022

PAYLAŞ

Sonbaharın gelmesiyle birlikte mevsimin gözde renklerinin yarattığı havayı evlerine taşımak isteyenler için Madame Coco, evin her odasına özel birbirinden şık kombin önerileri sunuyor. Sonbaharın öne çıkan renklerinden olan toprak tonları, turuncular, hakiler ve ortama hareket katan birbirinden canlı renklerdeki dekorasyon ürünleri, Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com’da hayat buluyor…

Sonbaharın kendini yavaştan hissettirmesiyle evlerde geçirilen zaman uzarken, evi keyifli hale getirmek ve mevsimin dingin enerjisini yaşam alanlarına taşımak isteyenler için birbirinden şık kombinler Madame Coco’da yer alıyor. Sonbahar ruhuna evlerinde yer açmak isteyenler için evin her köşesine uygun en trend ürünler Madame Coco mağazalarında ve www.madamecoco.com.tr’de. 

Dingin ve Huzurlu Oturma Odaları 

Madame Coco, sonbaharın serin ve yağmurlu havalarında cam kenarında oturup dışarıyı seyrederek mevsimin tadına varmak isteyenleri mutlu edecek birbirinden şık keyif köşesi ürünleri sunuyor. Sonbaharın renklerinden esinlenen Azura Koltuk Şalı ve Corn Kırlent’in hacimli deseni  konfor hissini artırırken, Coralise Küçük Hasır Sepet ve Darcy Saçaklı Halı toprak tonları ile keyif köşesi kombinini tamamlıyor. 

Sonbaharın Romantik Enerjisi Yatak Odalarına Doluyor

Sonbaharın romantik atmosferi; nevresimler, postlar ve abajurlarla yatak odalarına doluyor.  Sona Püsküllü Nevresim Seti serisindeki haki, bej, sarı ve mavi tonları ile mevsimin öne çıkan renklerini yatak odasına taşırken Arc En Ciel Tavşan Post ise odalara sıcak bir hava katıyor. Emilo Abajur ve Angilia Ayna yatak odalarındaki sonbahar kombinlerinin en şık tamamlayıcısı oluyorlar. 

Mutfak ve Sofralar da Sonbahara Hazırlanıyor

Değişen mevsimin etkilerinin en belirgin olduğu yer olan mutfaklarda, zeytinyağlılar ve salatalar yerlerini çorbalara ve tencere yemeklerine bırakıyor. Gordes Wooden Look 7 Parça Tencere Seti’nin kahve tonları, Moroccon Masa Örtüsü’nün beyazlığı ile mükemmel bir uyum yakalarken kırmızı beyaz renklerdeki Vie Rouge Oiseau Yuvarlak Çukur Tabak ise sofralardaki bütünlüğü sağlıyor. Sonbahar sofralarının şıklığı, Adonise Amerikan Servis ve Valenza Şamdan ile romantik bir havaya bürünüyor. 

Evlerde en trend sonbahar dekorasyonunu yaratmak ve sezonun kombin tarzını yakalamak için Madame Coco mağazalarını ve web sitesini ziyaret edebilirsiniz. 

PAYLAŞ