Zamansız, Yalın ve Zarif

Writer: NYX Magazine

Date: 21/09/2022

PAYLAŞ

2022/23 Sonbahar Kış sezonunda çantalar, derinin yanı sıra yün ve kaşe kumaşlar, kazayağı, çizgi, gabardin dokularla zenginleşen koleksiyon, zamansız, yalın ve zarif tasarımlardan oluşan geniş bir ürün gamıyla sezonu selamlıyor.

Koleksiyonunun temel gruplarından olan Krokodil baskı grubu, 2022/2023 Sonbahar Kış sezonunda özel baskı tekniğiyle daha derin silüetlere sahip kiremit, haki ve siyah renklerdeki modelleriyle göz kamaştırıyor.

Beymen Çanta Koleksiyonu’nun vazgeçilmez gruplarında olan Milano ailesi; bordo, nude, haki ve siyah renklerdeki küçük omuz çantası ve baget formlarıyla bu sezon daha da genişliyor. Minimal ve zarif Milano çantalar, çizilmeyi önleyen özel apreli derisi ile uzun yıllar kombinlerinize eşlik ediyor.

2022/2023 Sonbahar Kış sezonunda eklenen Focus Mat ailesi, monochrome renk anlatımını mat bir dokuyla somutlaştıran modern ve yalın silüetler ile koleksiyonda yerini alıyor.

Sezon trendlerinin önemli yansımalarında biri olan Kapitone deri çanta grubu da siyah renk seçeneği ile koleksiyona ekleniyor.

BEYMEN Çanta 2022/2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu, BEYMEN’lerde ve  www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

PAYLAŞ