Aktivist Adwoa Aboah Miu Miu Select için Kamera Karşısına Geçti

Writer: NYX Magazine

Date: 25/09/2022

PAYLAŞ

Miu Miu’nun güçlü çizgisini ve benzersiz stil anlayışını kutlayan Miu Miu Select, severleri ve partnerleri için favori hazır giyim, çanta, ayakkabı, mücevher ve gözlüklerinden oluşan son derece kişiselleştirilmiş bir koleksiyon sergiliyor. Miu Miu Select, 21 Eylül’de oyuncu ve aktivist Adwoa Aboah eşliğinde Milano’da
sergilenmeye başlıyor.


İlk kez 2019’da lanse edilen Miu Miu Select “seçicileri” arasında model ve tasarımcı Georgia May Jagger (Londra), oyuncu, yönetmen, model ve moda tasarımcısı Chloë Sevigny (New York), stilist ve influencer Veronika Heilbrunner (Moscow), oyuncu ve model Poppy Delevingne (Milan), model ve tasarımcı Alexa Chung (Tokyo), model Jessica Kahawaty (Dubai), şarkıcı ve gençlik idolü Yang Chaoyue (Shanghai) ve şarkıcı Clara Luciani (Paris) bulunuyor.

2022’de Lübnanlı şarkıcı ve görsel sanatçı Dana Hourani (Dubai) ve uluslarası influencer Yoyo Cao (Singapur) bu eşsiz gruba katılıyor.


Projenin önceki senelerinde de olduğu gibi, Miu Miu Milano mağazasının bir köşesi Adwoa’nın seçimlerine özel yapım etiketler eşliğinde ayrılıyor.
Etkinliğe katılan konukların imzaladığı etiketlerin satın alınan ürünlere elle dikilecek olması ise parçaların benzersizliğini artıran deneyimlerden bir başkası olarak ön plana çıkıyor. Tüm ürünler sınırlı bir süre için, özel tasarım Miu Miu Select ambalajı ile mağazalarda ve MiuMiu.com’da satışa sunulacak.

PAYLAŞ