Patili Dostunun Fotoğrafını Paylaş, Sokak Hayvanlarına Destek Ol!

Writer: NYX Magazine

Date: 04/10/2022

PAYLAŞ

Enza Home, evcil hayvan tırmalamalarına karşı dayanıklı, kolay silinebilir kumaş yapısına sahip Petra Koltuk Takımı’nın lansmanı kapsamında sosyal medyada başlattığı kampanyayla patili dostlarının fotoğrafını paylaşan herkes için HAYTAP’a bağışta bulunuyor.

Her zevke hitap eden, göz alıcı koleksiyonlarıyla fark yaratan Enza Home, evcil hayvan sahiplerine “pati dostu” Petra Koltuk Takımı’nı sunuyor. Bu özel ürün kapsamında HAYTAP’la bir iş birliği gerçekleştiren Enza Home, sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyayla https://petraninpatileri.enzahome.com.tr/ üzerinden patili dostlarının fotoğrafını paylaşan herkes için HAYTAP’a bağışta bulunacak. Yapılan bağış sokak hayvanların tedavisi ve HAYTAP’ın destek olduğu tüm hayvan bakımevleri için desteğe dönüşecek. Her bir paylaşımla daha çok patili dostumuza ulaşılacak.

Kolay temizlenen ve bir o kadar da dayanıklı pati dostu kumaşa sahip Petra Koltuk Takımı, evcil hayvan tırmalamalarına karşı yüksek dayanım sağlayarak uzun yıllar kullanım imkanı sunuyor. 

PAYLAŞ