Adidas, Dünya Kupası Koleksiyonunu Sundu

Writer: NYX Magazine

Date: 08/10/2022

PAYLAŞ

adidas’ın en ikonik üç krampon serisinin güncellenmiş görünümüne sahip Al Rihla World Cup Pack, Al Rihla Resmi Maç Topu ile aynı enerjik tasarımı paylaşıyor.

• Al Rihla, her milli takımın dünya futbolunun en büyük futbol sahnesine ulaşmak için gösterdiği taahhüt ve kararlılığı temsil eden Arapça “yolculuk” anlamına geliyor.

• Al Rihla World Cup Pack 11 Ekim’den itibaren satışa sunulacak.

adidas FIFA World Cup 2022™’yi, efsanevi krampon serisinin en son yeniliklikçi tasarımlarını kutlayan, Al Rihla World Cup Pack’i piyasaya sunuyor: X Speedportal, Predator Edge ve Copa Sense.  https://www.adidas.com.tr/tr/alrihla_pack 

Her serinin son yeniliklerini içeren bu üç krampon, ilk olarak Mart 2022’de açıklanan FIFA Dünya Kupası 2022™ Al Rihla Resmi Maç Topu ile tutarlı bir tasarım yaklaşımını sergiliyor.

Hem Al Rihla Resmi Maç Topunun hem de Al Rihla Dünya Kupası Paketindeki kramponların renkleri ve tasarımı modern oyunun hızını yansıtıyor, ilhamını da mimariden ve Katar bayrağından alıyor.

Dinamik tasarımlar, kendilerinin en iyi versiyonu olmaya çalışan oyuncuları desteklemek için yaratıldı ve her biri oyunda imkansızı başaran takımları, oyuncuları ve taraftarları birleştirerek tek bir başlangıç çizgisi sunuyor.

adidas Football Graphics and Hardwear Design Director Franziska Loeffelmann: “Bu özel turnuva ve büyük sahne için, modern oyunun oynandığı tempoyu yansıtan hız ve hareketin özünü yakalamak istedik. Bazılarının imkansız olarak gördüğü hareketleri sergileyen oyuncularla birlikte, Al Rihla World Cup krampon paketiyle daha hızlı bir gelecek hayal ettik ve sahadaki sihri yansıtmak için Al Rihla Resmi Maç Topu ile aynı canlılık ve heyecan ile hayata geçirdik.”

PAYLAŞ