Yeni Sezonda Öngörülmeyen Özgünlük

Writer: NYX Magazine

Date: 09/10/2022

PAYLAŞ

Kadın girişimci ve tasarımcı Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan Rivus, moda sektöründe yarattığı zamansız, cinsiyetsiz ve ikonik tarzıyla, özgünlüğe önem verenlerin favorisi olarak ilgi görüyor. Her koleksiyonu ve tasarımında önemli mesajlar da veren Rivus, yeni sonbahar – kış 2023 koleksiyonu UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY” ile moda dünyasındaki ezberleri bozuyor.

Zamansız ve cinsiyetsiz tasarım anlayışı, üretim kalitesi, fark yaratan marka dünyası ile sadece moda alanında değil, yaşam felsefesi olarak da ilham veren, Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan Rivus, yeni sonbahar – kış 2023 koleksiyonu UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY ile iddiasını yine ortaya koyuyor. Sadelikten ve özgünlükten ilhamını alan tasarımlarıyla gayet kimlikli bir marka olarak kendini gösterdiği andan itibaren moda dünyasında farkını belli eden Rivus, bu yenikoleksiyonunda da ilk günden beri benimsediği ayrımcılığa, her türlü sınırlandırmaya ve sınıflandırmaya karşı olan tavrını net bir şekilde sergiliyor. Üreten, çalışan, okuyan, sorgulayan, farkındalığı olan bireyleri resmeden UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY FW 23 koleksiyonu, kendine iyi bakmayı hayat felsefesi sayan, modanın esiri olmaktansa, kendisinin efendisi olmayı seçmiş olanların stili için en ideal tasarımları sunuyor.

Rivus’un mottosu; ayrımcılığa, her türlü sınırlandırma ve sınıflandırmaya karşı! Üreten, çalışan, okuyan, sorgulayan, farkındalığı olan… Kendine iyi bakmayı hayat felsefesi sayan! Modanın esiri olmaktansa, kendisinin efendisi olmayı seçmiş bir kitleye hitap edecek ürünleri yaratmak…

Yeni koleksiyon kelimenin tam anlamıyla moda dünyasında yepyeni ve oldukça cesur bir perspektif oluşturuyor. Uzun bir tasarım yolculuğu, entelektüel üretim bakışında, özel kalıp teknikleri ve Rivus’a özgü kumaşların birleşimi ile ön görülemeyen özgünlüğü tanımlayan UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY FW 23 koleksiyonu, temelleri sağlam, tüm naifliği, keskinliği ve sadeliği ile ayakları yere sağlam basan Rivus ruhunun keşfedilen yeni bir yansımasını anlatıyor. Koleksiyonun tasarım sürecindeki çıkış noktası, evrenin tüm varlıklarıyla bizlere sunduğu Ön Görülmeyen Özgünlük bakışını yansıtıyor. “Yaşadığımız evrenin her bir noktası, ön görülemeyen bir özgünlük ve gerçeklik keşfedilme kurgusu taşıyor.” felsefesiyle hayat bulan Rivus FW23 UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY koleksiyonu ön görülemeyen özgünlüğü cesurca keşfetmeye davet ediyor. Aydınlatıcı, sınırsız, renk katan, hayranlık uyandıran, yenilikçi, keskin, bilge bir yolculuğu tasarımlarına taşıyan Rivus FW23 UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY’ta dış giyimden aksesuarlara, mücevherden ayakkabıya, üst ve alt giyimden elbiselere uzanan oldukça geniş bir çeşitlilik yer alıyor. Pamuk, kaşmir dokuma ve örme kumaşlar, deri ve vegan derilerin kullanıldığı UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY koleksiyonu geçmişin retro silüetlerini fütüristik bir bakış açısıyla ama oldukça zamansız bir yapıda sergiliyor.

Bir kadının dolabında ihtiyaç duyduğu her parçaya yer veren Rivus, kumaş kalitesinden, işçiliğine, kalıplarından renklerine kadar asla modası geçmeyen tasarımlar yaratıyor.

Yeni Sezon Stilleri Piece by Rivus Mücevherleri ile Zenginleşiyor!

Giyim dışında ihtiyaç duyulan kemer, ayakkabı, çanta, şapka gibi aksesuarlara da yer vererek, özgün ve zamansız stil anlayışını daha da genişleten Rivus, Piece by Rivusmücevherleriyle yeni sezon stillerine anlam katıyor. Stili en iyi tamamlayan, kişinin kendini ifade ediş şeklinin en önemli parçaları olan aksesuarlara değer veren Rivus, Piece by Rivusmücevherleri oldukça minimal giyimleri bile bir anda öne çıkarıyor. Statik enerjinin madde üzerinde forma dönüşmesini sergileyen Piece by Rivus mücevherleri statik hareketler, statik enerji, hareketlerin getirisi, güneş, su, hava, toprak gibi yaşamı var eden elementlerin enerjisi üzerine odaklanıyor.

Üreten, okuyan, düşünen, sorgulayan, çalışan, doğaya saygılı, hayvan sever, spor yapan, vücuduna ve ruhuna iyilik yapmayı hayat felsefesi sayan, modanın esiri olmaktansa kendisinin efendisi olmayı seçmiş, sade olabilmenin aslında en zor olduğunu keşfetmiş, farkındalığı olan, karakter sahibi, kendine özgü ve kimlikli; işte tüm bunlar Rivus markasının dünyasını da bu stili tercih edenlerinde kimliğini ortaya koyuyor. Ön görülemeyen özgünlüğü cesurca keşfetmeye davet eden, aydınlatıcı, sınırsız, renk katan, hayranlık uyandıran, yenilikçi, keskin Rivus FW23 UN’PREDICTABLE AUTHENTICITY yeni sezon modasına bambaşka bir bakış açısı getiriyor.

PAYLAŞ