Kış Kombinlerinde Fark Yaratan Dış Giyim Seçenekleri

Writer: NYX Magazine

Date: 12/10/2022

PAYLAŞ

Sokak sanatının renkli dünyasından ve yaratıcılığından ilham alan yalın, eğlenceli  ve casual tasarımlar sizi 2022-2023 Sonbahar Kış sezonunda şehrin tadını çıkarmaya davet ederken, dış giyim alternatifleriyle yaklaşan soğuk günler için iddialı seçenekler sunuyor. 

Gücünü tavrından alan, trendleri ve modayı kendi stiliyle yorumlayarak ilham veren, Beymen Club kadınının enerjisini yansıtan koleksiyonda, her yaş ve tarza uygun dış giyim seçenekleri yer alıyor.

Oversize kruvaze kaşe paltolar ve peluş kabanlar klasikten vazgeçemeyen modern kadınlara elegan bir şıklık sunuyor. Sezonun trend renklerinden fuşya ve turuncu paltolar Beymen Club kadınının dinamik ve iddialı tavrını yansıtıyor. Sonbahar-kış sezonunda da yükselişini sürdüren deri tasarımlar, kapüşonlu uzun ceketlerden trucker ceketlere rugan rüzgarlıklara uzanan modelleri koleksiyonun güçlü tamamlayıcıları arasında dikkat çekiyor. Sezonun favori renklerindeki puf montlar, keçe ve shearling gibi farklı dokulardaki overshirtler ve süet montlar haftasonu kombinlerinin vazgeçilmezi oluyor.  

Kış gardıroplarında fark yaratan dış giyim seçenekleri, BEYMEN Club’larda ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor. 

PAYLAŞ