Sonbaharda Şehre Dönüş

Writer: NYX Magazine

Date: 17/10/2022

PAYLAŞ

Yeni sezon, şehir hayatına dönüşte gardıropları renklendiriyor. Koleksiyonlardaki her tasarım, güçlü ve zamansız bir görünüm sunan cesur renkler, minimal ayrıntılar ve doğal dokuları bir araya getiriyor.

Divarese Kadınından Cesur ve Güçlü Adımlar

Divarese, şehre dönüşün tatlı heyecanına, tasarım detayı ve formu, konforu ve işlevselliğiyle eşlik ediyor. Bu sezon Divarese, desenli deriler, renkli tabanlar ve toprak tonları ile göz kamaştırıyor.

Trendleri yakalayan taban detaylar ve deri kontrast dokunuşlar ile şehre dönenlere konfor ve şıklığı bir arada sunuyor. Alçak topuklu govalar, leopar desenli loaferlar, ikonik oxfordlar ve süet yumuşaklığını hissettiren botlar, yeni sezonda zahmetsiz şıklığın simgesi olarak vitrinlerden sokaklara taşınıyor. 

Maskülen görünümlere hacimli ökçeler ve metal aksesuarlar ile feminen dokunuş yapan kroko botlar, özgür ruhlu Divarese kadınını tamamlıyor. Klasik gri, haki ve siyahı göz alıcı saks mavisi ve yeşil ile buluşturan sneakerlar genç ve güncel kombinler yaratıyor. Kış stilinin vazgeçilmezi yağmur botları, haki ve kemik tonları ile gardıroplarda yerini alıyor.

Farklı formları ile trendleri yakalayan çantalar konforu öne çıkaran Divarese kadınına fonksiyonel ve stil sahibi alternatifler sunuyor.

Her tarza uygun, gündüzden geceye hareketli şehir yaşamının taleplerini karşılayacak koleksiyon bu sezon da şehrin nabzını tutmaya aday. 

Divarese Erkeğinden İddialı ve Zamansız Adımlar

Divarese erkeği, dinamik, genç ve güçlü tasarımların öne çıktığı koleksiyonu ile şehre kendinden emin bir dönüş yapıyor. Yüksek tabanlar ile konforun buluştuğu koleksiyon, süet loaferler ve bağcık detaylı ayakkabıları ile şehre dönüşe yumuşak bir geçiş sağlıyor. 

Taba, lacivert ve grinin ön planda olduğu koleksiyon, şehirli erkeğin stilini tamamlayan deri ayakkabılar, loaferlar, sneakerlar ve botlar ile konforu ve zarafeti bir araya getiriyor.

Laptoptan, deri sırt çantalarına zamansız parçalar güncellenen tasarımları ile centilmenlerin stil imzası olmaya devam ediyor. 

Divarese Sonbahar Kış 2022 koleksiyonu genç ve güncel renk ve stilleri ile sizi sokağın kalbine, hayatın tadını çıkarmaya davet ediyor. Koleksiyonu, Divarese.com.tr’de ve Divarese mağazalarında keşfetmeye davetlisiniz.

PAYLAŞ