Sağnak Yağmurda Bile Kuru Kalabileceksiniz

Writer: NYX Magazine

Date: 19/10/2022

PAYLAŞ

Outdoor tutkunlarının vazgeçilmez markası ile yepyeni maceralara hazır olun!

Hayatın her anında fonksiyonel çözümler sunan Columbia yağmurlukları, sağanak yağmurlu havada bile üstün koruma sağlıyor. Omni-Tech™ teknolojisine sahip Columbia Watertight™ yağmurluklar su geçirmez yapısı ile sizi ıslanmaktan koruyor ve maceranıza kesintisiz devam etmenizi sağlıyor. Kordonu ile ayarlanabilir kapüşonu ve etek ucu ile vücudunuza tam uyum sağlıyor ve yağmurun size ulaşmasını engelliyor. Fermuarlı cepleri ile Columbia Watertight™ yağmurluklar, eşyalarınızı yanınızda taşımanıza imkan sunuyor ve yan cebine katlanabilme özelliği ile kolay taşınarak beklenmedik hava koşullarında sizi güvenle koruyor.

Doğa yürüyüşünde, çamurlu patikalarda veya şehrin tam kalbinde üstün teknolojilerle donatılmış Columbia ayakkabılar outdoor tutkunlarına ekstra güvenlik ve konfor sağlıyor. Adapt Trax™ teknolojisi ile tüm zeminlerde ekstra tutunma özelliği, Techlite+™ teknolojisi ile yastıklama sağlayan orta taban ve Outdry teknolojisi ile de su geçirmez yapı sunan Columbia ayakkabılar, değişken hava koşullarına karşı üstün koruma sağlıyor. 

Uzun ve zorlu yürüyüşlerde bile mükemmel konfor ve rahatlık sunan PEAKFREAK™ koleksiyonunda yer alan ayakkabılar üstün teknolojileri ile beklentilerinizin tümünü karşılıyor. Şık tasarımını üstün teknolojiler ile buluşturan PEAKFREAK™ II OUTDRY™ farklı renk seçenekleri ile her zevke hitap ediyor. Su geçirmez yapısı ile bir nehir kenarında taşların üzerinden zıplarken ya da yağmur altında doğanın derinliklerini keşfederken kuru ve konforlu kalın!

PAYLAŞ