Swarovski Created Diamonds Mücevher Koleksiyonu Satışa Sunuluyor

Writer: NYX Magazine

Date: 28/10/2022

PAYLAŞ

Amerika’nın ardından, Swarovski Created Diamonds Mücevher Koleksiyonu Kasım 2022’de swarovski.com’da, önümüzdeki yıl ise ABD ve Kanada’daki 200 mağazada satışa sunulmaya hazırlanıyor.

Swarovski’nin 1895’ten beri süregelen işçiliği, yenilikçiliği ve ikonik tasarım mirasıyla Swarovski Created Diamonds, 2016 yılından beri laboratuvarda elmas geliştiriyor. Markanın köklü mirası ve güçlü stratejileri ile kaliteli mücevher dünyasına girişi doğal bir evrim olarak görülüyor. Sonbahar 2022’de satışa sunulacak koleksiyon Swarovski’nin imza elmaslarını içeriyor. Koleksiyonda yer alan dört çeşit küpe, yüzük, kolye ve bilezikler 14 ve 18 ayar altının yanı sıra gümüş de içeriyor.

CEO Alexis Nasard, “Swarovski’nin marka değeri, eşsiz bilgi birikimi ve sanatı bize kaliteli mücevher pazarına girme meşruiyeti kazandırıyor. Swarovski Created Diamonds olarak yaratıcılık ve kaliteli malzemelerin kombinasyonu ile daha fazla müşteriyi memnun etmeyi hedefliyoruz. Swarovski’nin laboratuvarda geliştirilen elmasları %100 gerçektir – oluşum süreçleri dışında her yönden gerçek elmaslarla aynıdır. Bu büyüme, lükse, inovasyona ve müşterilere hizmet vermeye odaklanan LUXignite stratejimizin önemli bir göstergesidir.” yorumunda bulunuyor.

PAYLAŞ