CAELI’nin Uçsuz Bucaksız Bağları Arasında Aston Martin Rüzgarı Esti

Writer: NYX Magazine

Date: 07/11/2022

PAYLAŞ

Hotel CAELI, Türkiye’deki resmi Aston Martin sahiplerinden oluşan AMOC Aston Martin Owners Club Turkiye Kulübünü ve Kulüp Başkanı Bahman Burak BAYAT’ı, CAELI İş Geliştirme ve Organizasyon Müdürü Yiğit ÖZALPAY ile geliştirdikleri proje kapsamında kıymetli kulüp üyeleri ile deneyim dolu bir etkinlikte keyifle ağırladı. Aston Martin Owners Club Türkiye ailesinin en kalabalık ve ilk uzun yol etkinliğine ev sahipliği yapan otel, misafirlerine pek çok alanda yeni deneyimler sundu. Gelenekselleşecek etkinliğin ilk ziyaretinde bağ bozumu, sanat ve gastronomi eşliğinde renkli dakikalar yaşandı. 

AMOC Aston Martin Owners Club Türkiye ailesi, lüks bağ ve sanat oteli kategorisinde yer alan Hotel CAELI’de, devasa bir alana yayılan Porta CAELI bağlarında bağ bozumu deneyimine ortak oldular. Açık ve kapalı alanlarda sergilenen sanat eserleri koleksiyonlarını inceledikten sonra CAELI Üretim Tesisi’nde üzümün yolculuğuna şahitlik ettiler.

Gourmet CAELI Fine Dining Restaurant’ın sunduğu coğrafi işaretli ürünlerin yanı sıra CAELI Ekolojik Bahçesi’nden gelen günlük sebze meyveler ve CAELI Çiftliği’nden getirilen taze et ve süt ürünlerinin kullanıldığı lezzet dolu bir gastronomik deneyimin ardından, CAELI ürünlerinin asmadan kadehe yolculuğunu deneyimlediler. SPA CAELI by CAUDALIE tesisindeki uzak doğulu uzman terapistler eşliğinde yorgunluklarını atarak, üzümün mucizevi etkilerini cilt ürünleriyle bedenlerinde de hissettikleri özel bir deneyim yaşadılar. 

PAYLAŞ