Les Visionnaires’in Boyner ile Türkiye’ye Gelişini Kutladılar

Writer: NYX Magazine

Date: 09/11/2022

PAYLAŞ

Dünyanın yenilikçi ve dikkat çeken markalarını moda severler ile buluşturan Boyner, bu markalar arasına bir yenisini daha ekledi. Fransız tasarımını İskandinav minimalizmiyle yorumladığı zamansız çanta modelleriyle dikkat çeken Les Visionnaires Türkiye’ye Boyner ile geldi.  

İlhamını kadının yaratıcılığından alan ve sadece Boyner’de satışa sunulan Les Visionnaires markasının lansmanı cemiyet hayatının sevilen isimlerini bir araya getirdi. Ceylan Çapa, Şebnem Çapa, Işın Görmüş, Rüya Büyüktetik, Gamze Keçeli, Lara Sayılgan, Mina Arıcan, Elvan Tığlıoğlu, Burcu Şendir, Bahar Feyzan, Begüm Özer, Gizem Barlak, Mihriban Seyhan, Ayşegül Afacan Köksal, Ümran Akaröz, Mina Arıcan’ın katılığı etkinlikte davetliler koleksiyona yoğun ilgi gösterdi.

Lüks ve zamansız tasarımlarıyla şehirli ve günün her saati hareketli yaşamayı sevenlerin tercihi Les Visionnaires koleksiyonunda zincir askılar ve teddy detayları dikkat çekiyor. Özel işçilik gerektiren detayların öne çıktığı Les Visionnaires koleksiyonunda sıcak ve doğal tonların yanı sıra adaçayı yeşili gibi doğadan ilham alan toprak tonları da göze çarpıyor. 

Modaya yön veren markalarıyla stil sahibi kadınların ilk adresi olan Boyner, tarzını Les Visionnaires’in birbirinden özel çantalarıyla tamamlamak isteyenleri Boyner mağazalarına, Boyner uygulaması, boyner.com.tr ve Boyner Now’a bekliyor.

PAYLAŞ