Koku Uzmanından, Ev Aksesuar Koleksiyonu

Writer: NYX Magazine

Date: 12/11/2022

PAYLAŞ

Koku uzmanlığı ile bilinen Atelier Rebul şimdi Ev Aksesuar Koleksiyonu’nu dekorasyon tutkunlarıyla buluşturuyor. 

Kokuların büyülü dünyasını, onları tamamlayan, hikayesinin bir parçası yapan tasarımlarla bir araya getiren ve her daim yaşam alanlarının en sevilen köşelerinde yerini alan Atelier Rebul, Ev Aksesuar Koleksiyonu’nu sunuyor. 

Atelier Rebul mum ve oda kokuları artık Ev Aksesuar Koleksiyonu ile tamamlanıyor. Koleksiyonların renk ve tasarımlarıyla uyumlu, özel olarak tasarlanan aksesuarlar zarif silüetleri ile dekorasyonunuzu zenginleştiriyor. Zarafetin ve şıklığın altını çizen, her biri ustalar tarafından üretilen, dekoratif pirinç kase, 2 farklı boylardaki şamdan, tepsi ve dekoratif kadehten oluşan modern ev aksesuar koleksiyonu, hem sizin hem de sevdiklerinizin yaşam alanlarına fark katmaya hazır. 

Özel bir zanaatkarlık emeği olan el işçiliği ile hazırlanan dekoratif pirinç ev aksesuar koleksiyonu, mumlarla kombinlenerek hem sizin hem de sevdiklerinizin yaşam alanlarını bir üst seviyeye çıkaracak. Pirinç şamdan ve dekoratif kadehi seçili Atelier Rebul mağazaları* ve atelierrebul.com.tr’de, pirinç tepsi ve pirinç kaseyi seçili Beymen mağazaları ve beymen.com.tr üzerinden Beymen özel setler içerisinde bulabilirsiniz. 

Atelier Rebul Küçük Pirinç Dekoratif Kadeh: 900 TL

Atelier Rebul Küçük Pirinç Şamdan: 950 TL

Atelier Rebul Büyük Pirinç Şamdan: 1.100 TL

PAYLAŞ