GIZIA, Galataport’ta Açıldı

Writer: NYX Magazine

Date: 16/11/2022

PAYLAŞ

Türkiye ve dünyada ulaşılabilir lüks kavramının öncülerinden olan GIZIA, Galataport’ta açtığı yeni mağazasıyla özel bir alışveriş deneyimi yaşatıyor.

Türk modasının güçlü markalarından Gizia, son zamanlarda İstanbul’un yeni gözde mekanlarından olan Galataport’ta açtığı ihtişamlı mağazasıyla dikkat çekiyor. 

Türkiye’de ilk kez tarihi yarımadaya özel olarak moda markalarıyla Brasserie’yi tek çatı altında toplayan Gizia Galataport; iç ve dış mimarisiyle büyüleyen binasında Gizia, Gizia Gate, Mani Mani, Mani Mani Kids ve Gizia Brasserie ile misafirlerine bütünsel bir alışveriş deneyimi sağlıyor. 

Haute Couture tekniklerini hazır giyime adapte ederek, perakende üretim ile tasarım kalitesini bir araya getiren Gizia aynı zamanda sektöre yön veren birçok Türk tasarımcının özel tasarımlarını veya Galataport’a özel hazırladıkları koleksiyonlarını sunuyor. 

Galataport mağazası özelinde Gamze Saraçoğlu ile bir kapsül koleksiyon hazırlayan marka, aynı zamanda Hakaan Yıldırım ve Amor Garibovic ile hazırladığı özel koleksiyonları da sadece Gizia Galataport binasında satışa çıkarıyor.

Gizia Galataport; eşsiz manzarası, geniş koleksiyonları, özel alanları, fonksiyonel binası ve hizmet anlayışı ile bu deneyimi yaşamak isteyen misafirlerini bekliyor. 

PAYLAŞ