Patili Dostlarımız Yataş Konforu ile Buluşuyor

Writer: NYX Magazine

Date: 25/11/2022

PAYLAŞ

Yataş Türkiye’nin uyku ürünlerinde kalite ve yenilikçi teknolojiler denildiğinde ilk akla gelen markası Yataş Bedding, artık patili dostlarımıza da konforlu bir uyku vaat ediyor.  Dayanıklı kumaşları ve şık tasarımlarıyla dikkat çeken Yataş Bedding Kedi & Köpek Yatakları, kaydırmaz taban, çıkarılabilir minder gibi özellikleriyle kullanım kolaylığı da sunuyor.

Yataş Bedding, patili dostlarımıza özel tasarladığı yataklarla onların rahatını düşünüyor. Birbirinden renkli ve kaliteli kumaşlara sahip Yataş Bedding Kedi& Köpek Yatakları, kaydırmaz taban uygulaması sayesinde zemin ve fayanslarda sabit kalarak rahat bir kullanım sağlıyor. Çıkarılabilir minderi sayesinde temizlikte kolaylık sunan Yataş Bedding Kedi & Köpek Yatakları, 30 derecede çamaşır makinesinde yıkanabiliyor. Yataş Bedding Kedi & Köpek Yatakları, sadece www.yatasbedding.com.tr adresinde satışa sunuluyor.

Yataş’ın kalitesi ve konforuyla kedi ve küçük ırk köpekler için özel olarak tasarladığı LokiKedi & Köpek Yatağı, can dostlarınız için eşsiz bir konfor alanı yaratıyor. 2 farklı ebat seçeneği bulunan Loki, dış bölümde yer alan biye ve etiket detayının yanı sıra özel Wellsoft yumuşak iç kumaş uygulaması ile şık bir görsellik sunuyor.

Oscar Kedi & Köpek Yatağı, yumuşak kumaşı ve dolgu detayıyla minik patileri Yataş konforuyla buluşturuyor. Mavi rengi ve etiket detayıyla dayanıklı kadife dış kumaşı ile dikkat çeken Oscar, küçük ırk kedi ve köpeklere özel 2 farklı ebat ve Wellsoft yumuşak iç kumaş uygulaması ile şık ve kullanışlı bir tasarım sunuyor. 

MiuKedi & Köpek Yatağı, Large ve ExtraLarge da dahil olmak üzere 4 farklı ebat seçeneği ile kedi ve her ırktan köpek için ideal bir konfor alanı yaratıyor. Bej rengi ve kadife kumaşlı dış yapısı ile şık bir tasarıma sahip Miu, fermuarlı çıkarılabilir minderi sayesinde kolayca temizleniyor. Wellsoft yumuşak iç kumaş uygulaması ile görselliğini zenginleştiriyor. 

Large ve ExtraLarge da dahil olmak üzere 4 farklı ebat seçeneği ile kedi ve her ırktan köpek için özel olarak tasarlanan Nova Kedi & Köpek Yatağı, dayanıklı kumaş uygulaması ve yumuşak dolgusuyla patili dostlarınızı rahat ettiriyor. Puantiye desenleri ve petek kumaş uygulaması ile dikkat çeken Nova, son derece şık ve konforlu! Ek olarak fermuarlı tasarımı sayesinde tüm yüzeyleri ve iç minderlerinin birbirinden ayrı yıkanabilir olması Nova’yı hijyen konusunda bir adım öne taşıyor.

Çizgi desenli şık ve modern tasarımıyla öne çıkan RudyKedi & Köpek Yatağı, iç kumaş detayı ve yumuşak dolgusu ile öne çıkıyor. Rudy’nin kedi ve her ırktan köpeğe uygun Large ve ExtraLarge da dahil olmak üzere 4 farklı ebat seçeneği bulunuyor.

PAYLAŞ