LaMelo Ball’un İmza Koleksiyonun Yeni Tasarımı

Writer: NYX Magazine

Date: 28/11/2022

PAYLAŞ

NBA’in başarılı basketbol yıldızı LaMelo Ball’un Puma iş birliğiyle çıkarttığı özel tasarım basketbol ayakkabısının ikinci sezonu olarak tanımlanan MB.02 modeli Sneaks Up mağazalarında satışa sunuldu. Geçen yılki başarılı MB.01 lansmanının hemen ardından gelen MB.02, destansı orantıları ve üstün tepki hızıyla şimdiden basketbol severlerin dikkatini çekmeyi başardı. 

Puma Hoops MB.02 basketbol ayakkabısı, NITRO köpük dolgulu orta tabanları, geliştirilmiş dayanıklılığı ve özel mühendislik gerektiren kaymaz kauçuğu ile karşımıza çıkıyor. MB.02, LaMelo Ball’un imzası olan kanat tasarımı ile dikkatleri üzerine çekerken, kanatların içine aldığı “1/1” logosu ise ayakkabıyı daha da anlamlı hale getiriyor. LaMelo Ball, bu özel tasarım basketbol ayakkabısı için “İmza ayakkabımın ikinci versiyonunu tasarlamak için PUMA ile çalışmak inanılmaz derecede gurur duyduğum bir şey. MB.02’yi oluştururken ayakkabı üzerinde bulunan alev desenlerini, 1/1 logo ve cesur renkler ile birleştirerek kişisel tarzımı yansıtarak bir sonraki aşamaya taşıdık. MB.02’nin piyasaya sürülmesiyle sevenlerimin MB serisini yeni bir şekilde deneyimlediğini görmek beni heyecanlandırıyor” diyor. 

LaMelo Ball’un ruhunu yansıtan Puma Hoops MB.02’yi keşfetmek için Sneaks Up mağazalarını veya https://www.sneaksup.com/ adresini ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ