Kış Stilinizi Tamamlayan Ayakkabı ve Botlar

Writer: NYX Magazine

Date: 28/11/2022

PAYLAŞ

2022-2023 Sonbahar Kış sezonunda şehir hayatının dinamizmine davet eden Beymen Club, sezonun favori renk ve trendlerindeki ayakkabı ve botlarıyla ile kış kombinlerinize eşlik ediyor.  

Beymen Club 2022-2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu, mevsimin vazgeçilmezi deri Chelsea botlar, sneaker’lar ve rahatlıktan ödün vermeyen loafer tasarımları ile modaseverlere stil sahibi görünmenin anahtarını sunuyor. Göz alıcı detaylarla zenginleşen bootieler, mini etek, pantolon ve elbiselerle eşleşerek kış kombinlerine zarafet katıyor. Sezonun vazgeçilmezi çizmeler, farklı burun ve topuk detaylarıyla her zevke uygun seçenekler sunuyor. Asla modası geçmeyen kovboy çizmeleri ise toka ve kemer detaylarıyla çabasız şıklığın anahtarı. Şehrin koşuşturmasına eşlik eden leopar ve zebra desenli zarif babetler, feminen topuklu sandaletler şıklığınızı gündüzden geceye taşıyor.

Hayatın her anına eşlik eden tasarımlarıyla modern kadınlara kendini özgür ve yaratıcı ifade etme fırsatı sunan Beymen Club 2022-2023 Sonbahar Kış Koleksiyonu, www.beymenclub.com adresinde ve Beymen Club mağazalarında.

PAYLAŞ