Huzur Dolu Bir Yılbaşı

Writer: NYX Magazine

Date: 26/12/2022

PAYLAŞ

Yeni yıl kutlama planlarını ve hediyelerini düşünmenin tam zamanı. Yeni yılı evde sevdikleriyle geçirmeyi planlayanlar için Koza Home koleksiyonunda yer alan harika dekor önerilerimiz var.

Sofra düzeninden, küçük aksesuar dokunuşlarına kadar evlere yılbaşı ruhunu katacak tasarımlar Koza Home web sitesinde yer alıyor. 

Son yılların yükselen trendi, doğadan güç alan tasarımlar, doğal renk ve dokular yılbaşı döneminde de kendini hissettiriyor. Doğadan ve doğaldan güçlü bir şekilde ilham alan bu yeni trend, mütevazı ve sade atmosferlerde hayat buluyor. 

Kırmızı ve Sıcacık Destino Battaniye

Koza Home’da kırlent ve battaniyeler, yeni yılın ruhunun temsilcisi kırmızı renk kullanımı ve yılbaşı çizimleriyle sıcacık tasarımlara dönüşüyor. Kar tanelerinden, ren geyiklerine yılbaşının simgelerine yer verilen Destino battaniye ve kırlent takımı, evinde yılbaşı ruhunu uzun süre yaşatmak isteyenleri bekliyor.

Mis gibi ve Işıl Işıl

Küçük dokunuşlarla, yeni yıl ışıltısını evlerine taşımak isteyenleri ise Koza Home mum koleksiyonunu tanımaya davet ediyoruz. Hindistan cevizi veya cam içerisinde sunulan Koza Home mumlar, vanilyadan, tarçına ve fresh kokulara kadar birçok esans sunuyor. 

Sade ve Şık Sofralar

Yeni yılı sevdikleriyle, keyifli bir akşamla karşılamak isteyenler için ise, Koza Home sofra takımları fark yaratıyor. Rattan el örgüsü kenarlık kullanımıyla farklılaşan tabak setleri, yine rattan peçetelikler, mumluklar ve mis kokulu mumlarla tamamlanıyor.

PAYLAŞ