9 Ocak / 15 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 09/01/2023

PAYLAŞ

Bu haftaya yengeç burcu dolunayının etkisiyle başlıyoruz. Bu dolunay ile birlikte mantığınız
ve duygularınız arasında kalmış olabilirsiniz. Anılarınıza ve geçmiş konulara takılı kalabilirsiniz. Aile içinde bazı problemleri çözmek isteyebilirsiniz. İkili ve sosyal ilişkilerinizde artık daha özgür ve rahat bir tutum sergileyeceksiniz. Hareketinizin ve işlerinizin hızlanacağı bir sürece giriyorsunuz. Finansal ve ilişkiler anlamında ani beklenmedik durumlar ilekarşılaşabilirsiniz.

*Kendi burcunuzla birlikte , yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

KOÇ

Aileniz ön planda olacak. Kariyerinizde eskiden kalan problemler canlanabilir. Yakın çevrenizle olan iletişiminiz ve enerjiniz hızlanıyor. Bu süreçte araba kullanırken aksiliklere dikkat etmelisiniz. Yeni fikirlerin açığa çıkabileceği bir dönem olabilir.


BOĞA

Yakın çevreniz ön planda olacak. Gelecek hedeflerinize odaklanacaksınız. Finansal anlamda harekete geçiyorsunuz ve hızlanıyorsunuz. Kariyerinizle veya otorite figürlerinizle ilgili beklenmedik durumlar karşınıza çıkabilir.

İKİZLER

Maddi kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelir ön planda olacak. Hukuki meselelere, ticari konulara ve hayallerinize daha pozitif bakacaksınız. Harekete geçerken motivasyonunuz ve cesaretiniz artacak. Seyahatlerinizde karşınıza çıkabilecek aksiliklere hazırlıklı olmalısınız.


YENGEÇ

Kişisel konularınız ön planda olacak. İkili ilişkilerinizde oluşabilecek krizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Çevrenizden uzak kalmak isteyebilirsiniz. Sağlık konularında ve finansal anlamda ise daha avantajlı bir sürece girebilirsiniz. Bu süreçte arkanızdan dönen bazı olaylara tanık olabilirsiniz ve kaygılarınız artabilir.


ASLAN

Anılarınız ve geçmişiniz ön planda olacak. İş ortamınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınızla alakalı sorunları çözmek isteyebilirsiniz. İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınızda avantajlı bir sürece giriyorsunuz. Sosyal çevrenizde hareketliliğiniz artabilir ve gelecek planlarınıza odaklanabilirsiniz. Partnerinizle alakalı ani durumlar söz konusu olabilir.


BAŞAK

Sosyal çevreniz ve gelecek planlarınız odak noktanız olacak. Çocuklarınız varsa onlarla ilgili konular gündeme gelebilir. Arkadaşlarınız ve partneriniz arasındaki dengeyi kurmaya çalışabilirsiniz. Kariyerinizde harekete geçiyorsunuz. Çalışma ortamınız ve günlük rutin işlerde avantajlı olacaksınız.


TERAZİ

Kariyeriniz ve toplum içindeki statünüz ön planda olacak. Aşk hayatınıza ve hayattan zevk aldığınız konularla alakalı konulara yönelebilirsiniz. Ticari, hukuki ve yurt dışı ile alakalı konularda harekete geçebilirsiniz. Finansal anlamda yatırım yapmak için harekete geçebilirsiniz.


AKREP

Uzak yerler ve eğitiminiz odak noktanız olacak. Yakın çevreniz ve kardeşleriniz ile olan iletişiminiz artabilir. Aile içinde ve yaşam yerinizle ilgili ani durumlar karşınıza çıkabilir. Bu dönemde gelir ve gider dengesini kurmak isteyebilirsiniz. Sağlığınız ve ödemelerinizle alakalı konularda harekete geçebilirisiniz.


YAY

Ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz ön planda olacak. Duygusal anlamda krizlere açık bir süreçte olabilirsiniz. Yeni fikirleriniz gündeme gelebilir. Partneriz ve ortaklarınız ile harekete geçiyorsunuz.


OĞLAK

İkili ilişkileriniz ve ortaklıklarınız ön planda olacak. Maddi kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelirler ile alakalı avantajlı ve hızlı bir sürece girebilirsiniz. İş ortamınızda ve günlük rutin işlerinizde hızlanıyorsunuz.


KOVA

İş ortamınız ve günlük rutin işleriniz odak noktanız olacak. Arka planda kalmış bazı konular karşınıza çıkabilir. Dış görünüşünüzle alakalı bir değişime gidebilirsiniz. Finansal anlamda avantajlı bir sürece girebilirsiniz. Dış görünüşünüz ve sosyal çevrenizle alakalı ani durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Aşk hayatınız ve çocuklarınız ile alakalı konular hız kazanıyor.


BALIK

Aşk hayatınız ve hobileriniz odak noktanız olacak. Yaşam yeri,ev ve aile konuları ile alakalı
harekete geçebilirsiniz. Aile büyükleriyle olan iletişiminiz iyileşiyor. Bu süreçte gizli ilişkilere
açık olabilirsiniz ve sosyal çevrenizden uzak kalmak isteyebilirsiniz.

PAYLAŞ