16 Ocak / 22 Ocak Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 16/01/2023

PAYLAŞ

Bu haftaya finansal süreçlerin ön planda olması ile başlıyorsunuz.18 Ocak’ta Merkür’ün düz harekete geçmesiyle iletişim kurarken ve planladığınız konularda daha rahat bir süreç sizi bekliyor. 20 Ocak’ta Güneş’in kova burcuna geçmesiyle daha çok sosyal ve özgür olmak isteyeceksiniz. Ayrıca 21 Ocakta Kova burcunda bir yeni ay gerçekleşecek, bu süreçte yeni başlangıçlar yapmak istediğiniz konular için uyumlu bir sürece gireceksiniz.


*Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu haftaya ödemeler, krediler ve ortaklaşa maddi konularınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Otorite figürleriniz ve üstlerinizle iletişim kurarken kriz yaratacak durumlardan uzak durmalısınız. Bu süreçte Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte sağlık ve finans konularında daha rahat bir sürece giriyorsunuz. Kova yeni ayı ile birlikte sosyal çevreniz ve yeni katılacağınız organizasyonlar ön planda olabilir, bu konular yeni grişimleriniz söz konusu olabilir.


Boğa

Bu haftaya ikili ilişkileriniz ve ortaklıklarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Uzak yerler, hukuki, ticari ve eğitim konularıyla alakalı kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz. Ayrıca Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte daha rahat bir sürece giriyorsunuz. Kova yeni ayı ile birlikte kariyerinizde yeni başlangıçlar için adım atmak isteyebilirsiniz.


İkizler

Bu haftaya çalışma ortamınız, günlük rutin işleriniz ve sağlığınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Finansal konularda kendinizi daha güçlü hissedeceksiniz, fakat maddi kokularda size kriz yaratacak insanlardan uzak durmalısınız. Bu konularda Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte daha rahat bir sürece gireceksiniz. Kova yeni ayı ile birlikte yurtdışı eğitim,hukuki ve ticari konularda yeni başlangıçlar için adım atmak isteyebilirsiniz.


Yengeç

Bu haftaya çocuklarınız, aşk hayatınız ve hobilerinize odaklanarak başlıyorsunuz. İkili ilişkileriniz ve
ortaklıklarınızda oluşabilecek krizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bu konularda Merkür’ün düz harekete
geçmesiyle rahatlıyorsunuz.Kova yeni ayı ile birlikte ortaklaşa maddi kaynaklar, miraslar ve ödemelerinizle alakalı yeni başlangıçlar için adım atmak isteyebilirsiniz.


Aslan

Bu haftaya yaşam yeriniz ve ailenize odaklanarak başlıyorsunuz. Çalışma ortamınız, sağlık ve günlük rutin
işlerinizle ilgili oluşabilecek krizlere karşı dikkatli olmalısınız. Bu konularda Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte daha rahat bir sürece giriyorsunuz. Kova yeni ayı ile birlikte ikili ilişkileriniz ve ortaklarınız ile yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.


Başak

Bu haftaya eğitim, iletişim ve yakın çevrenize odaklanarak başlıyorsunuz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınız ile iletişimde bazı krizler oluşabilir ve Merkür’ün düz harekete geçmesiyle bu konularda rahatlayacaksınız. Kova yeni ayı ile birlikte çalışma ortamınız ve sağlığınızla alakalı yeni başlangıçlar için adım atabilirsiniz.


Terazi

Bu haftaya maddi kaynaklarınıza ve gelir durumunuza odaklanarak başlıyorsunuz. Aile ve yaşam yerinizde iletişim kurarken yaşanabilecek krizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bu konularda Merkür’ün düz harekete geçmesiyle birlikte rahatlayacaksınız. Kova yeni ayı ile birlikte aşk hayatınız ve çocuklarınızla alakalı konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.


Akrep

Bu haftaya hedeflerinize ve fiziksel görüntünüze odaklanarak başlıyorsunuz. Yakın çevreniz, kardeşleriniz, eğitim ve seyahat konularında yaşanabilecek krizlere karşı hazırlıklı olmalısınız. Bu konularda Merkür’ün düz harekete geçmesiyle rahatlayacaksınız.Kova yeni ayı ile birlikte yaşam yeriniz ve aile konularında yeni başlangıçlarınızolabilir.


Yay

Bu haftaya sosyal çevrenizde uzak kalmak isteyerek başlayacaksınız ve sağlığınıza odaklanacaksınız. Maddi
kaynaklarınız yönetirken bazı krizler yaşayabilirsiniz ve kendinizi baskı altında hissedebilirsiniz. Bu konularda Merkür’ün düz harekete geçmesiyle rahatlayacaksınız. Kova yeni ayı ile birlikte yeni fikirleriniz, seyahat ve eğitim konularında başlangıçlarınız olabilir.


Oğlak

Bu haftaya sosyal çevrenize ve geleceğinize odaklanarak başlıyorsunuz. İkili ilişkilerinizde karşı tarafa iletişim kurarken baskıcı bir izlenim bırakabilirsiniz ve bazı krizleri yönetmeniz gerekebilir. Merkür’ün düz harekete geçmesiyle rahatlayacaksınız ve daha sakin tavırlar sergileyeceksiniz. Kova yeni ayı ile birlikte maddi kaynaklarınız ve geliriniz için yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.


Kova

Bu haftaya kariyerinize odaklanarak başlıyorsunuz. Bazen korkularınız ve endişeleriniz
artabilir. Merkür’ün düz harekeren geçmesiyle rahatlayacaksınız. Kova yeni ayı ile birlikte kendiniz ve hedefleriniz için yeni adımlar atabilirsiniz.


Balık

Bu haftaya eğitiminize , uzak yerlere ve uzak akrabalarınıza odaklanarak başlıyorsunuz. Sosyal çevrenizde
iletişim kurarken bazı krizler ile karşılaşabilirsiniz . Bu konularda Merkür’ün düz harekete geçmesiyle
rahatlayacaksınız. Kova yeni ayı ile birlikte sağlığınız ve yurtdışı ile alakalı konularda yeni başlangıçlarınız söz konusu olabilir.

PAYLAŞ