Kalpleri Isıtan Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 17/01/2023

PAYLAŞ

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren TAÇ, Sevgililer Günü’ne özel şık ve romantik çizgiler taşıyan nevresim takımıyla odaları parlatıyor. TAÇ’ın, kırmızı kalp desenlerinden oluşan Desire Glow Nevresim Takımı, özel baskı teknolojisi ve Glow özelliği sayesinde gündüzleri gün ışığını topluyor, geceleri ise bu ışığı yansıtarak göz alıcı bir görünüm sunuyor.

Yılın en romantik günü olan 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerine hediye arayışında olanlar, en ideal hediyeyi TAÇ’tabuluyor. Aşkın rengi kırmızı kalp desenleriyle tasarlanan Desire Glow Nevresim Takımı, göz alıcı bir görünüm sunarken aynı zamanda aşk dolu bir hediye alternatifi de sağlıyor.

Çift kişilik TAÇ Desire Glow Nevresim Takımı, %100 pamuk yapısıyla rahat bir uyku ortamı sunarken, deseniyle yaşam alanlarına romantik bir hava katıyor. Özel baskı teknolojisi sayesinde gündüzleri gün ışığını toplayarak, geceleri ise topladığı ışığı yansıtıyor.

TAÇ’ın Sevgililer Günü’ne özel tasarlanan glow nevresim takımını görmek ve evinize sevginin sıcaklığını taşımak için TAÇ mağazalarını ve www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ