Tuz Odası Terapisinin Etkisi, Yatak Odanızda

Writer: NYX Magazine

Date: 20/01/2023

PAYLAŞ

Türkiye’nin öncü yatak üreticilerinden Bambi Yatak, hikâyesi olan ürünlerinin arasına bir yenisini ekleyerek Çankırı doğal kaya tuzundan ürettiği Biosalt Yatak’ı kullanıcılarıyla buluşturdu. Himalaya tuzundan daha saf olduğu bilimsel olarak kanıtlanan Çankırı doğal kaya tuzunun yatak sanatıyla bir araya geldiği Biosalt Yatak, vücuttan statik elektriği uzaklaştırarak bio-ritmin kurulmasını destekliyor ve böylece uyku düzeniyle kalitesini artırıyor. İnsan vücudunun ihtiyacı olan 92 elementten 84’ünü dengeli bir şekilde içeren tuz, ortama yaydığı negatif iyonlar sayesinde daha rahat nefes alınmasına yardımcı oluyor.

Hititlilerden günümüze uzanan şifa kaynağı tuz biosalt ile yatak odanızda

Bambi Yatak’ın bilinen tarihi en az 5 bin yıl öncesine dayanan Çankırı Tuz Mağarası’ndan çıkarılan doğal kaya tuzu ile geliştirdiği Biosalt Yatak, uyku anında daha rahat nefes almanın standartlarını yeniden belirliyor. Doğal minerallerle zenginleşmiş özelliği sayesinde sağlık açısından mucizevi etkiye sahip Çankırı doğal kaya tuzu ile geliştirilen yatak, vücuttaki elektrolit dengesini sağlıyor. Ayrıca  Biosalt,  vücutta biriken toksit mineraller ve indirgenmiş diğer tuzların atılmasına yardımcı oluyor. 

Uyku sırasında tüm hücreleri harekete geçiriyor

Saf yapısı ve rafine olmamış özelliği sayesinde dünyanın en sağlıklı tuzu olarak kabul gören Çankırı doğal kaya tuzuyla geliştirilen Biosalt, içerdiği minerallerin hücrelere girmesini hızlandırıyor. Yatağın kan dolaşımını uyarıp düzenlemesi uyku esnasında bütün hücreleri harekete geçirerek dinlenmeyi daha etkin kılıyor. Yatak, teknolojik atletlerin yaydığı pozitif iyonları negatif iyonlar ile nötralize ediyor.

Biosalt yatağın kumaşı tek katlı kumaşlara göre yüzde 35 daha az toz tutma, çift katlı kumaşlara göre ise yüzde 80 daha az toz tutma özelliğine sahip. Doğal yapısı ile havadaki nemi çekerek ortamda bulunan toz, kil ve polenlerin oluşturduğu alerjilere karşı da etkili olan Biosalt, tüm cilt tipleri için uyku konforu sağlıyor. Yatağın antibakteriyel özelliği ise bakteri oluşumunu engelleyerek daha hijyenik bir ortam yaratıyor.

Nehir ve deniz kenarının rahatlığı stresi yatak odasının dışında bırakıyor

Biosalt’ın içeriğindeki Çankırı doğal kaya tuzu, yaydığı negatif iyonlar sayesinde nehir ve deniz kenarlarında duyulan rahatlık hissini yatağa taşıyor. Böylelikle vücuttaki biriken toksit mineralleri ve indirgenmiş diğer tuzların atılmasına imkan tanıyor. Vücuttan statik elektriği uzaklaştırma ve bio-ritmin kurulmasını desteklemede etkin rol oynayan yatak, uyku düzeninin sağlanmasına yardımcı olurken güne daha dinlenmiş bir vücutla başlamayı mümkün kılıyor.

PAYLAŞ