Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni, Dördüncü Kez Gerçekleşecek

Writer: NYX Magazine

Date: 21/01/2023

PAYLAŞ

Ülke ekonomisine katma değer sağlayan, başarı hikayeleriyle Türkiye’nin ekonomik ve sosyal gelişimine katkıda bulunan markalar ve isimler, 27 Ocak 2023 tarihinde yapılacak ‘Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni’nde bir araya gelecek. Bu yıl, Değer Zirvesi Komite Başkanı Pınar Erez tarafından dördüncü kez düzenlenecek ödül töreni, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş’un katılımıyla gerçekleşecek. 

Değer Zirvesi ve Türkiye’ye Değer Katan Markalar Ödül Töreni, savunma sanayiinden gıda sektörüne, ihracattan gastronomiye, sanat ve spor dünyasından birçok markayı ve Türkiye’nin değerli isimlerini bir araya getirirken, törende Türkiye’nin ufkunu genişleten, başarı hikayeleriyle sektörlerine ve topluma örnek oluşturan önemli marka ve isimler ödüllendirecek.  

Zirve ve ödül törenine dördüncü kez imza atan Değer Zirvesi Komite Başkanı Pınar Erez, “İki yıl aradan sonra Türkiye’de doğup dünyaya yön veren markalarımızla ülkemizin değerlerini yeniden ödüllendirmenin heyecanını yaşıyoruz. Pandemi sürecinin küresel düzeyde oluşturduğu ekonomik artçı gelişmelere karşın, Türkiye çalışmaya, üretmeye devam ederek, dayanışarak ve yaratıcı çözümlere imza atarak özgün atılımlarla büyümesini sürdürdü. Şirketlerimiz, sanatçılarımız, sporcularımız son iki yılda yine dikkat çeken başarılara imza attı. Bunları takdir ve teşvik etmenin, gündeme getirmenin ve ödüllerle taçlandırmanın bizi yeni başarılara taşıma yolunda önemli olduğunu düşünüyorum. Umuyorum ki, ödüllerimiz yeni dönemde de ekonomide, sanatta ve sporda yenilikçi çalışmalara yol açacak motivasyona vesile olur” diye konuştu. 

Törende, “Türkiye için Değer” söyleminden yola çıkılarak ödül kazanan şirketlerin ve liderlerin hedefleri ve öngörüleri konuşulacak, başarıya taşıyan unsurlar, sürdürülebilirlik uygulamaları ve inovatif yenilikler ele alınacak. 

Törene katılacak marka ve isimlere ödüller, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş tarafından takdim edilecek. 

PAYLAŞ