Baharı Simgeleyen Renkler Odalarınızda

Writer: NYX Magazine

Date: 19/03/2023

PAYLAŞ

Trendleri yansıtan yenilikçi ürünleriyle milyonlarca eve giren Taç, ilkbaharın enerjisini yansıtan koleksiyonlarla bu sezonda da fark yaratıyor.  Doğanın uyanışını simgeleyen renk ve desenleri, en zarif haliyle üzerinde taşıyan Taç Mindy Saten Nevresim Takımı, dokusuyla konforlu bir uyku sunuyor.

Bahar mevsiminin gelmesiyle doğa canlanırken, pek çoğumuz bu uyanışı evlerimizde de yaşamak isteriz. Taç, yatak odalarında baharın uyanışını simgeleyen sarı ve yeşi tonlarla bir atmosfer oluşturmak isteyenleri; yeni sezon koleksiyonunda öne çıkan Taç Mindy Saten Nevresim Takımı ile buluşturuyor. Taç Mindy Saten Nevresim Takımı, ilkbahar mevsiminin göz alıcı renklerini üzerinde taşıyor. Beyaz fonda özel yaprak desenlerle tasarlanan nevresim takımı, çift kişilik saten dokusuyla yumuşacık bir bir uyku ortamı sağlarken görünümüyle de yaşam alanlarını adeta yeniden dekore ediyor. 

TAÇ’ın yeni sezon koleksiyonun en özel tasarımlarını görmek için TAÇ mağazalarını ve www.tac.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

PAYLAŞ