13 Mart – 19 Mart Haftalık Burç Yorumları

Writer: Manolya Bayer

Date: 13/03/2023

PAYLAŞ

Balık burcu enerjisinin yoğun olacağı bir haftaya giriş yapıyorsunuz. Bu sebeple özellikle hafta sonuna doğru atacağınız adımlarda net ve kararlı olmaya özen gösterin. Eğer mümkünse önemli işlerinizi ertelemeniz iyi olacaktır. Bu süreçte manevi çalışmalara yönelerek içinize dönebilirsiniz. 17 Mart Venüs’ün boğa burcuna geçmesiyle birlikte ikili ilişkilerinizde ve finansal anlamda daha rahat bir sürece giriyorsunuz.

  • Kendi burcunuzla birlikte, yükselen burcunuzu da okumanızı tavsiye ederim.

Koç

Bu hafta kontrolünüz dışında bazı olaylar yaşayabilirsiniz ve kaygılarınız gün yüzüne çıkabilir. Bu süreçte meditasyon yapabilirsiniz. Ayrıca sağlığınıza gereken özeni göstermelisiniz. Hafta sonuyla birlikte maddi kaynaklarınızdan elde ettiğiniz gelirlerde şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Boğa

Sosyal çevrenizle alakalı bazı belirsiz olaylara şahit olabilirsiniz. Hedefleriniz doğrultusunda plan yaparken kararsız kalabilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte fiziksel görüntünüze odaklanmak isteyeceksiniz ve kendinizi toplum içinde daha çok göstermek isteyeceksiniz. İkili ilişkilerde şanslı bir sürece giriyorsunuz.

İkizler

Kariyerinizde zorlu ve karmaşık durumlar ile karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte sağlığınıza dikkat edin ve yapacağınız girişimlerde bulunurken kendinizi çok yormamaya çalışın. Hafta sonuyla birlikte ikili ilişkilerinizde ve maddi konularda daha kabullenici olacaksınız.

Yengeç

Yurtdışı, hukuki ve ticari işlerinizi yürütürken beklemediğiniz durumlarla karşılaşabilirsiniz.

Yüksek eğitiminizde zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte sosyal çevrenizden yana şansınız artıyor. Bulunduğunuz ortamlarda kendinizi daha huzurlu hissedeceksiniz.

Aslan

Ortaklaşa maddi kaynaklarınız ve ödemeleriniz konularında karmaşık durumlar meydana gelebilir. Finansal anlamda sosyal çevrenizden beklediğiniz desteği göremeyebilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte kariyerinizde şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Başak

İkili ilişkilerinizde ve partnerinizle olan ilişkinizde hoşnut olmayacağınız durumlar yaşayabilirsiniz. Bu süreçte iş ilişkilerinizde atacağınız adımlarda iyi düşünmelisiniz. Hafta sonuyla birlikte ticari, hukuki ve yurtdışıyla alakalı konularda şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Terazi

Günlük rutin işlerinizde ve çalışma ortamınızda zorluklar ile karşılaşabilirsiniz. Sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Özellikle yediklerinize ve içtiklerinize özen göstermelisiniz. Hafta sonuyla birlikte finansal anlamda beklentilerinizin karşılandığı sürece giriyorsunuz.

Akrep

Aşk ilişkilerinizde beklediğiniz ilgiyi göremeyebilirsiniz. Çocuklarınızla gereğinden fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Hafta sonuyla birlikte ikili ilişkilerinizde ve parterinizle olan iletişiminizde şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Yay

Ailenizde ve yaşam yerinizde kendinizi huzursuz hissedebilirsiniz. Ev içinde yapacağınız değişikler için iyi düşünmelisiniz ve acele kararlar vermemelisiniz. Hafta sonuyla birlikte çalışma ortamınızdaki konforunuza önem vereceksiniz.

Oğlak

Yakın çevreniz ve kardeşlerinizle olan iletişiminizde huzursuz bir ortamda bulunabilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte hobilerinize yöneleceğiniz ve flörtleşme açısından iyi zamanlar geçireceğiniz şanslı bir sürece giriyorsunuz.

Kova

Maddi gelir kaynaklarınızda belirsiz koşullar ile karşılaşabilirsiniz. Kendinize verdiğiniz değeri sorgulayabilirsiniz. Hafta sonuyla birlikte ailenizde ve yaşam yerinizde konforu ve desteği hissedeceksiniz.

Balık

Harekete geçerken motivasyonunuzu bulmakta zorlanabilirsiniz. Bu süreçte odaklanmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca yeni başlangıçlarınızı ertelemenizde fayda var. Hafta sonuyla birlikte yakın çevre ve kardeşlerinizden beklediğiniz desteği göreceksiniz.

PAYLAŞ