Nakışlı Pike Takımları Anneler Günü’ne Özel Satışa Sunuldu

Writer: NYX Magazine

Date: 17/04/2023

PAYLAŞ

Türkiye yatak pazarının öncü markası Bambi Yatak, Anneler Günü’ne özel hazırladığı kampanya dahilinde yeni ürünü Caisa Nakışlı Pike takımını kullanıcılarıyla buluşturuyor. 14 Mayıs 2023’e kadar sürecek kampanya kapsamında Bambi; hediyeleriyle annelerinin yüzünü gülümsetmek isteyenlere mercan, çınar, papatya, hatai olmak üzere dört farklı desen ve renkten oluşan pike takımlarını sunuyor. 

Yenilikçi yatak teknolojileriyle sektörüne yön veren Bambi Yatak, Anneler Gününe özel hazırladığı kampanyasıyla kullanıcılarına avantajlı fırsatlar sunmaya devam ediyor.
Bambi Yatak, annelerinin kalbini kazanmak isteyen kullanıcılarını yeni ürünü Caisa Nakışlı Pike takımı ile buluşturuyor.

Kampanya dahilinde mağazalarda ve online satış noktalarında yerini alan ürün viscon kumaş pike, 2 yastık kılıfı ve bir lastikli çarşaftan oluşuyor. Tasarımı ve renk alternatifleriyle göz alıcı bir yapıya sahip Caisa Nakışlı Pike takımının mercan, çınar, papatya, hatai olmak üzere dört farklı desen ve renk seçeneği bulunuyor. 14 Mayıs 2023 tarihine kadar geçerli olacak kampanya ile kullanıcılar pike takımını 799 TL karşılığında temin edebiliyor. Bambi Yatak’ın ürünleriyle kampanya hakkındaki detaylı bilgiye en yakın Bambi mağazalarından ve https://www.bambi.com.tr/ sitesinden ulaşılabiliyor.

PAYLAŞ