Yazın Enerjisini Yansıtan Koleksiyon

Writer: NYX Magazine

Date: 17/05/2023

PAYLAŞ

Mavinin dinginliği, en özel çiçekler ve doğanın enerjisini yansıtan renk kombinleri ile bir araya geliyor ve Linens’in yeni sezon koleksiyonunda yaza merhaba diyor! Linens Energy Teması’nda yer alan ev tekstili, aksesuar ve sofra grubu ürünleri yaşam alanlarında şık ve enerji dolu bir ortam sağlıyor.

Yaz mevsiminin gelmesiyle, evlerde yepyeni desenlere yer açmanın tam zamanı… Güneşin içimizi ısıttığı bu günlerde mevsimin ruhunu yansıtan birbirinden özel desenlerle tasarlanan ev tekstili, sofra ve aksesuar grubu ürünleri Linens’te yerini alıyor.

Linens’in Energy temasındayer alan nevresim takımı, beyaz fon üzerine masmavi çiçeklerle yatak odalarına yaz ferahlığını taşıyor. Huzur veren tasarımı, kaliteli %100 pamuk kumaşı iyi bir uyku ortamı yaratıyor. Linens’in, yaz koleksiyonunda yer alan pikeler, konforlu bir uyku ortamı sağlarken; mavi rengiyle yaşam alanlarına huzur katıyor. Yazlık evlerde de rahatlıkla kullanılabilen pikeler, yüzde yüz pamuk dokusuyla rahatlığı ön plana çıkarıyor. Yaz sofralarının keyfi bir başka… Özenle hazırlanan ikramlara, Linens’in kupa ve kahve demleme takımı eşlik ediyor. Evlerin vazgeçilmez aksesuarlarından vazolar ise, Energy Koleksiyonu’nda yerini alarak evlerin enerjisini yükseltiyor.

PAYLAŞ