COTTONBOX HEDİYE SEÇENEKLERİYLE BABALARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

Writer: NYX Magazine

Date: 17/05/2023

PAYLAŞ

Yenilikçi ve özgün tasarımlarıyla ev tekstilinin öncü markası olan CottonBox, 2023 İlkbahar & Yaz koleksiyonunda yer verdiği nevresim takımları ve bornoz setleri ile Babalar Günü’ne özel birbirinden farklı hediye alternatiflerini beğeniye sunuyor. Her zevke uygun geniş ürün çeşitliliğiyle kullanıcıların beğenisini kazanan Cottonbox dekorasyona ilgi duyan babaların da dikkatini çekiyor.

Masculine Ranforce İle Babalar Rahatlığa Kavuşuyor…

Yüz yüz pamuk içeriğiyle kaliteli tasarımlara imza atan Cottonbox, koyu ve etkileyici renklerle harmanladığı ekose desenli Masculine Ranforce serisi ile babaların yatak odası dekorasyonlarına yeni bir heyecan katıyor. Kırmızı ve lacivert renklerin hakim olduğu Masculine Ranforce serisi dikkat çeken çizgisiyle babalar için hayranlık uyandırıyor. Farklı bir hediye seçeneği oluşturan şık nevresim takımı tüm babaların mutlu anlarına şahitlik ediyor.

Şık ve Sağlıklı Bornoz Takımları…

Cottonbox, bornoz ürün grubuyla kullanıcıların banyo keyfini zirveye çıkarıyor. Tamamen doğal bambu ipliğinden üretilen bornozlar, kaliteli ve yüksek emici dokusuyla suyu hızla emiyor. Yumuşacık yüzeyiyle tüm vücutta ipeksi bir dokunuş yaratan bornoz setleri, doğal hammadde kullanımı ve yüzde yüz bambu içeriği sayesinde güvenle tercih ediliyor. Bej, gri, pudra ve yeşil gibi birbirinden güzel renk seçenekleriyle tasarlanan bornozlar, her zevke hitap ediyor. Banyolarda konforu şıklıkla buluşturan bornoz setleri; bornoz, el havlusu, banyo havlusu ve havlu terlikten oluşuyor.

Sağlıklı Dokunuş, Kaliteli Uyku…

Ev tekstilinde başarılı bir duruş sergileyen ve yenilikçi tasarım çizgisiyle trendleri yakından takip eden Cottonbox, 40 yılı aşkın tecrübesiyle tüm yaşam alanlarını kalite ve saflıkla buluşturuyor. Klasik seçimlerden modern çizgilere her zevke ve kitleye hitap eden marka bütün tasarımlarında yüzde yüz pamuk ipliği kullanıyor. Kaliteli uykuya zemin hazırlayan Cottonbox, ürünlerin kullanım ömrünü maksimum düzeyde tutmak için özel baskı tekniği uyguluyor.

CottonBox Masculine Ranforce Çift Kişilik Nevresim Takımı: 1.107 TL

CottonBox Havlu ve Bornoz Seti: 1.574 TL

PAYLAŞ